Nektek mi a véleményetek, szerintetek ki fogja megnyerni a jövő évi választásokat, és miért?
#1, #2:
A Jobbik a jelenlegi politikájával soha nem fog tudni nyerni. Természetéből adódik, hogy a társadalomnak csak egy kis részét tudja megszólítani, lefogni.
Az, hogy a párt népszerűsége látszólag növekszik, nem az ő érdemük, hanem az alacsony életszínvonalé. Ha az emberek rosszul élnek, mindig hajlamosabbak a legdemagógabb párt felé hajlani, és persze szükség van egy bűnbakra is - mert persze, mindig a más hibája, ha valami rosszul megy.
A kérdésre:
A Fidesz fog nyerni, de kizárt, hogy megint 2/3-dal. Nem azért, mert én azt szeretném, vagy mert szeretem őket, hanem mert simán ez van. A legtöbb emberig még nem jutott el, hogy hányezer sebből vérzik ez az egész, mert képesek úgy kommunikálni, hogy az, aki az átlagos szinten foglalkozik a politikával (híradót néz, elolvas egy-két hírt, és a saját bőrén érzi, mit hoznak az évek) ne vegye észre, hogy a felszín alatt mennyire tönkre van téve minden.
De komolyan: egy átlagos embert mit érdekli az Alkotmánybíróság? A bankok? Brüsszel? Az ombudsmanok?
Ő csak annyit lát (annyit mondanak neki), hogy a csúnya bank viszi a pénzt, a csúnya multi árat emel, a csúnya Unió rosszat akar. Van viszont rezsicsökkentés, talán csökkent is valamennyivel a számla, hallja, hogy többet keresnek a pedagógusok - de hogy ezt kik és főként miből finanszírozzák, már nem érdekli.
Én azt tudom, ki lesz a vesztese a jövő évi választásoknak:
MI.
És ezt a győztes kilététől függetlenül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!