Szerintetek ki nyeri a jövő évi választásokat?
Fidesz, ki más?
Remélem nem a bal oldal...
Nekem mindegy , hogy ki csak ne az MSZP-DK-"Korszakváltó" párt.
Felőlem nyerjen a kétfarkú kutyapárt vagy a Fidesz , vagy a Munkáspárt , de ne a baloldali degenerált koalíció.
Orbán nem hagyja megint kicsúszni a kezei közül a hatalmat, úgy hogy most mindent be fog vetni, hogy kormányon maradjon, rengeteg pízt fog a kampányra áldozni.
Hidd el, hogy erős lesz a Fityisz nehéztüzérsége.
Fidesz bőven el tudja intézni, hogy megnyerje... még pár plakát meg tévés szereplés, esetleg még egy rezsicsökkentés... és simaliba :)
MSzP-E2014-DK-koalícióra nem szavaznak olyan sokan hogy nyerjenek, mivel a Fidesz előtti Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai korszak os elég sok kellemetlen emléket hagyott maga után... Bár Bajnait sok szeretik mert ő volt a "szakértői válságkezelő"... hogy igaz-e azt nem tudom, nem vagyok járatos a gazdaságban, de nem valószínű hogy nyernének...
Akkor ott a Jobbik... A médiának köszönhetően a Jobbikról csak annyit tud a legtöbb ember hogy "a cigányokat ki akarják irtani"...
aztán erre van két fajta reakció:
A- büdös náci fasiszta rasszista
B- hőő de jó, irccsuk ki!
így aztán kevés emberhez jut el amit akarnának....
Na aztán ott van a atöbbi párt: LMP már be se fog jutni, MDF utódpártja (nem jut eszembe mi a neve) örük ha elindul egyáltalán, stb... Szóval Fidesz győzelem várható, de az arányok nagyon nem mindegyek!
Remélem nem a Fidesz, mert akkor annyi ennek az országnak...
Bárki, csak ne ők!!!!
#8 Miért ne ők? Jobb lenne egy korrupt párt?
Amúgy természetesen a Fidesz fog, sok lap lehozza az aktuális szimpatinzánsszámokat, és még bőven sok ember áll Orbán mögött. Ha nem ők nyernének akkor mindenki az eu-s kopókat fogja elővenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!