Jövő héten kapok egy kiscicát. Tudnátok olyan oldalakat, ahol levannak írva az alapvető "szabályok"? (pl: milyen kaját adjak neki, hol aludjon, ideális hőmérséklet, nevelés stb. )
Jövő héten anyukám tanítványától kapok egy 1 hónapos kiscicát. Nem szobacica lesz, de nagy kertünk van, és kis faluban élünk, mindenki ismer mindekit, már mindenki tudja, hogy ő jönni fog, úgyhogy az nem baj ha elkószál. Milyen oldalak vannak, ahol le van írva, hogy milyenoltásokat kell kapnia, milyen tápot kell neki adni, meg az ilyen alapvető dolgok? Nem akarom úgy befogadni, hogy semmit se tudok a macskákról. Nyuszim van, zavarni fogják egymást? Előre is köszi a válaszokat! :D
13/L
whiskas.hu/whiskas/_2012/cikkek
Itt nèzz szèt :)
Nincs mit, remélem tudtam segíteni valamennyit :)
A nyuszival meg szerintem megpróbál majd játszani, zavarni tuti nem fogják egymást.
Whiskas pont nem a legjobb fajta kaja, főleg az árához képest. Ha körülnézel a macska témakörben láthatsz jó pár véleményt melyek a jobbak. :)
Nyusziddal, ha nem törpenyúl valószínűleg nem lesz gond, de arra figyelj, hogy míg a cica kicsi ő se tudja bántani (a youtube sötét oldalán vannak videók ahol a nyúl nemes egyszerűséggel meghágja a macskát, megfogadtam, hogy nem keresek a "cat and bunny"-ra többet). Alapvetően a szomszéd berni pásztortól én jobban tartanék.
Mindenképp ivartalanítsd, nem csak a kószálás a baj hanem a területharc is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!