Nagyon kellemetlen lenne a magyarságnak, ha a 2/3-os parlamenti többsége ellenére Orbán valamiért elvesztené a jövő évi választásokat?
Oké,igaz 1994-ben is volt akkoriban Hornéknak az MSZP-vel 2/3-os győzelmük.Ők ugyanigy elvesztették a következő választást,és 1998-ban jött az első Fidesz.
Úgyhogy nagyon is valós ez a vízió.
Mi egy váltónép vagyunk,valahogy nekünk semmi nem jó.
De miért lenne égés, magyarázd már el.
Erről szól a demokrácia, hogy a választók megszavazzák azt, akik szerintük jók oda.
Szerintem nem lenne égés. Az lenne orbitális égés, ha 99%-os részvétel mellett 101%-os FIDESZ szavazat lenne. Na, az brutális égés lenne.
A kormány leváltása demokráciában egy totálisan hétköznapi dolog, mondhatni, hogy a lényege...
Sir,
A 2/3 nagy bizalom egy demokráciában.Én csak erre céloztam.
Mint mondtam Hornék sem tudtak vele élni,úgyhogy ez várható.Bár a biztos szavazók szerint a Fidesz messze vezet,csak sok a bizonytalan,aki el sem megy.
Igy,ez nagyon a Fidesznek kedvezhet,ha sokan otthon maradnak.
Ha elveszti és a balliberálisok nyernek az is rossz, de ha mard Orbán az is rossz.
Sehogy sem jó.
Oké,erre én is gondoltam.
Akkor mi a legkissebb rossz?
A legkisebb rossz?
Az a Jobbik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!