Mesterházy, ha megnyerné a választásokat, akkor új pályázatokat Iratna ki a Trafikokra, vagy legalábbis a mostanit elvenné a nyertesektől, egyetértenél vele, vagy hagynád már?
Ezt mi honnan tudhatnánk amúgy?
Amúgy nem értem, hogy miért nem lehet szabadon trafikozni. Elvégre szabad ország vagyunk szabad piaccal, miért kell ezt engedélyhez kötni?
Nem venné el a koncessziós jogokat, szimplán mert túl sok szavazatot vesztene.
Gondolom szokás szerint megkérné Gyurcsányt, hogy tegye rendbe a pénzügyeket, aki aztán az államcsődbe vezeti az országot, ahol 1 hónappal a vége előtt lemond, majd a következő választásokon újraindul.
3.
Hát igen, 5 ezer koncessziós jogot venne el, nem túl sok, ahhoz képest szerintem, hogy hány embert zavar.
De most őszintén, szerinted mégis honnan tudnánk, hogy mit csinálna Mesterházy 1 év múlva?
Ő sem tudja szerintem, hogy jövő hónapban mit fog tenni, akkor mi így ismeretlenül honnan tudjuk, hogy mit csinál majd jövőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!