A választásokat ismét a nyugdíjasok fogják eldönteni? Nyer valami régi párt?
Eddig sem a nyugdíjasok döntötték el, csak ezt állítják.
Az meg a jövő zenéje, hogy melyik párt nyer.
A fiatalok nem valami aktív szavazók....
Az öregebbek igen mert a szoci rendszerben kötelező volt szavazni és még ma is ez él bennük.
Ugy latom, nem erted. En nem vagyok tandijellenes. Nekem a hazugsagoktol fordul ki a gyomrom, es meg mindig nem tudom, hogy valojaban mire szavazok, mikor ikszelek.
Politikai felelossegrevonas nincs, mert azok, akik hazudnak, ujra lesznek valasztva. Vagyoni felelossegrevonas nincs, büntetojogi pedig csak par esetben (Hagyo, Zuschlag, stb.).
Ne igerjenek, csak azt, amit teljesiteni tudnak! A hazugsagokra nem kifogas az emuttnyocev. Az embereknek meg meg kellene tanulniuk, hogy amikor szavaznak, akkor valami mellett es ne valami ellen döntsenek. Ha igy gondolkodtak volna, a Fidesz 2010-ben nem került volna hatalomra, ugyanis Orban nem igert semmit. Mikor kerdeztek adopolitikarol, stb. csak annyit tudott mondani, hogy hat majd eloször megnezzük hany csontvaz van a szekrenyben, es majd utanna meglatjuk. Hogy hogy tudott erre a szavazok fele szavazni, azt fel nem tudom fogni. Ennek a szimpatiaszavazasnak semmi ertelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!