Kedves Jobbik párttagok, ti milyen eredményre számítotok a jövő évi választáson?
Ugye nem tudjuk, hogy mit hoz ez az új választási rendszer, de szerintem olyan 25% meglesz... Fidesz sokat vesztett támogatásából, és sok volt fideszes ismerősöm a Jobbikhoz pártolt el, viszont nem ismerek jobbikosokat, akik elpártoltak volna... (Bár az én ismerősi köröm nyílván nem reprezentítív felmérés :) )
Sajnos vagy nem sajnos, de a Fidesz nyer jó eséllyel, a kérdés csupán, hogy az MSzP-szerű pártok, vagy a Jobbik lesz a második!
Igen de a listás 25% eredmény kb 23 mandátumra elég és egyénitek 1-2 lehet csak nem? 25 mandátum => 25/199=12,5 %
Új választási rendszer van!
2! Az én ismerőseim közül sem pártoltak el a jobbiktól, de még kettőnk ismeretségi köre sem reprezentatív :)
JOBBIK!!!
"szerintem olyan 25% meglesz"
Annyi becsukott szemmel kampány nélkül. :)
Én csak abban reménykedek, hogy legalább az egyensúly megmarad és a liberalizmusnak köszönhetően nem érjük meg, hogy megerőszakolnak és agyonvernek az utcán az unatkozó rejtett erőforrások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!