Lesz cigánypárt. Ki szavaz rájuk?
2013. nov. 29. 18:32
1/13 anonim válasza:
én hajak meg ara szavazok
táven baxtale romále
tudom hogy ere most sok minuszt kapok de nem érdekel
3/13 anonim válasza:
legyen szerintem cigánypárt, így a kommunista mszp támogatottsága apadni fog (és ez jó)!!! na meg sem az együtt 2014, sem az lmp, sem a dk nem fog bejutni a parlamentbe!
4/13 anonim válasza:
Én rájuk fogok szavazni, ha indulnak a kerületemben. Fidesz szimpatizáns vagyok a fő pártok közül, de ezek mellett piaci anarchista, dereguláció párt is, valamint rokonszenvet érzek a kalózok és a vándorcigányok társadalmával is. Ha nem indulnak, akkor a Fideszre fogok.
5/13 anonim válasza:
7/13 Ozmium42 válasza:
Remélem, hogy ezt a pártot a cigány kisebbségi önkormányzatok felszámolásával párhuzamosan akarják felfuttatni. Mert ugye a kettő egymás mellett elég furcsa lenne. Mondjuk az is szokatlan, hogy a párt nyíltan etnikai alapon szerveződik, és még nincs betiltva.
8/13 anonim válasza:
Én rájuk szavazok .A rák egye ki a belem ha mégse.
10/13 anonim válasza:
Az indiaiak.
Talán lesz most már rendes kasztjuk,megnyugszanak,elkezdenek dolgozni és nem töltik meg a börtönöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!