Kétfarkú Kutya Pártra szavaz valaki?
Figyelt kérdés
Izlandon is győzött a paródia-párt... Miért is ne?2010. aug. 17. 13:52
1/11 anonim válasza:
Én biztosan nem. Megpróbálok felelősen választani pártot, és egy viccpártra szavazni nem túl felelős dolog.
2/11 anonim válasza:
sokan vannak akik nem mennek el, ők szavazhatnak rájuk.
5/11 anonim válasza:
parlamenti választásnál még okés, ott még érne is valamit, de önkormányzatinál kifejezetten káros lenne szerintem.
6/11 anonim válasza:
Én nem megyek el, de szavaznék :D Örök élet, ingyen sör, még ha vicc is, jó szlogen :D
7/11 anonim válasza:
Izlandi Gárda rulz :D
Am enyhén nevetséges, hogy Mo-n ilyet is be lehet jegyeztetni, ami nyilvánvalóan poén!
8/11 A kérdező kommentje:
Utsó! Ennyivel jobb M.o. Izlandnál? :D
2010. aug. 17. 17:02
9/11 anonim válasza:
én rájuk is fogok szavazni! rajzolok egy karikát, fölé MKKp és teszek egy ixet oda!
a politika csak ennyi.
ők legalább kimondják az igazságot
és senki sem akarj hallani, így 1cerűbb lecseszni őket
szertintem zseniálisak!
10/11 anonim válasza:
Az az örök élet + ingyen sör éppen olyan reális, mint az 1 millió új munkahely, vagy a "nem lesz gázáremelés", tehát KétfarkúKuttyok rulez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!