Kétfarkú Kutya Pártra szavaztok? Ezt nézzétek meg, halálra röhögtem magam.
2010. szept. 6. 12:54
1/8 anonim válasza:
"Nem most kezdtük, hanem legalább egy hete..." :D:D:D
2/8 anonim válasza:
köszi ez jó volt:)
de ettől függetlenül nem rájuk fogok szavazni, szerintem nem is indul a kerületemben, de igazából nem is pártra szavazok majd polgármester témában, hanem jelöltre. nem érdekel milyen színben indul. a többi témában marad a jobbik egyenlőre.
3/8 anonim válasza:
Már ezt a videót legalább két kérdésben linkelték.
Egyébként nálunk nem állítanak jelöltet.
4/8 anonim válasza:
Jót röhögtem én is ezen,de komolytalanok...
Ennél azért többet számit egy kerület v. Budapest sorsa semmint egy ilyen viccpártra szavazzak!:D
5/8 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el. :)
Rájuk szavaznék. :D
6/8 anonim válasza:
Ha lenne kecskeméten jelöltjük, és mogács nem lenne a jelöltek között, akkor esetleg még szavaznék is rájuk...
7/8 anonim válasza:
Sajnos nem lehet rájuk szavazni mert százezer kopogtató cédulát elloptak tőlük így csak 2-3ezret tudtak leadni :D
8/8 anonim válasza:
sztem meg már csöppet sem vicces!
erőltetett, mint a bikicsunáj -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!