Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Meddig lehet még az embereket...

Meddig lehet még az embereket hülyíteni a rezsicsökkentéssel?

Figyelt kérdés

Miközben sokan az utcára kerültek, elvették a magánynyugdíj-pénztári vagyont, levitték a betéti kamatokat.

Kb. töredékét adják vissza annak, amit elvettek...

2013. nov. 17. 10:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%

"Egyébként ha állami kézben lenne, akkor nem profitot termelne, hanem egy szar rendszert lehetne drágábban fenntartani, mivel a magyar állam cseszik a fejlesztésekre sajnos."

Lehet, hogy meg foglak lepni, de a vállalkozók is csesznek a fejlesztésekre. Kisajtolnak a cégből annyi profitot, amennyit csak képesek, miközben szétrohad az egész, hiszen a dolgok fenntartása is pénzbe kerül, kiadás, amitől csökkenne a profit. Aztán amikor már működésképtelen, akkor szépen csődöt jelent, bezárja vagy odaadja az államnak.

2013. nov. 17. 12:18
 12/20 anonim ***** válasza:
29%
11: Köszönjük az észt Kádár elvtárs.
2013. nov. 17. 12:33
 13/20 anonim ***** válasza:
Kommunista elvtársak, mondjatok nekem 5 olyan céget/szervezetet amit az állam vezet és gazdaságosan, jól üzemel!
2013. nov. 17. 13:33
 14/20 anonim ***** válasza:
34%
multinak ha nem lt üzletet akkor nem fog ide települni ... ők nem egy segély szervezet! el ne hidd már ... ne legyél már ennyi ostoba!
2013. nov. 17. 13:54
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
Miért hülyítés?Mi kevesebbet fizetünk jóval, mint eddig, nem tudom ebben mi a gond?
2013. nov. 19. 11:12
 16/20 anonim válasza:
50%
Egy szegény kispénzű ember vagyok. Valóban kevesebb rezsit fizetek, de 2 éve több Áfát is. A kiadásomban amennyivel kevesebb a rezsim, ugyan azt visszafizetem az ÁFÁ-val... Csak az Áfa emelésről nem látunk újságokban oldalas önreklámot...Szóval nekem sem jobb, sem rosszabb, de nem hagyom magam behúzni a csőbe...
2013. nov. 28. 05:43
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

Annyi lett volna a kormányzat dolga, hogy a rászorulók (sokgyerekesek, alacsony keresetűek, munkanélküliek) esetében csökkentik az árat úgy, az MVM Zrt-től elkezdődően. A mostani rezsicsökkentéssel több probléma is van. Az első az, hogy a budai villákban lakók rezsije sokkal többel csökkent, mint a "panelproliké". A második az, hogy így a lakossági szektor gyakorlatilag veszteségessé vált. Szeptemberben például 52 milliárdot kényszerült kifizetni a kormány a távhőcégeknek a veszteségeik enyhítésére. Tehát állami pénzből kell kompenzálni a rendszer a működőképesség megőrzésének érdekében. Mivel ilyen formában csak a veszteséget kompenzálják, így a beruházások és a felújítások elmaradnak, amit az infrastruktúra lerohadása fog követni. Valószínűleg lesznek cégek, amelyek beszüntetik a magyarországi tevékenységüket, helyükre állami intézmények kerülnek majd. A keletkező veszteséget ezek után nem a külföldi érdekeltségű cégnek, hanem az állami vállalatnak kell majd állnia. Ezt természetesen az adófizetők fizetik majd ki.

Egy valamiben viszont biztos lehet a kérdező. Az agyatlan fideszzombik ebből egy mukkot se fognak fel. Szóval időtlen időkig lehet hülyíteni az embereket a rezsicsökkentés mítosszal.

Nézd meg ezt a Németh Szilárdot! Szerintem nem kell kommentálni a nézeteit.

2013. dec. 16. 15:09
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

a szocik és a fidesz egy és ugyanaz. cionizmus jobb és balkeze. Ha eza nemzet élni akar, akkor elmegy és

a Jobbikra szavaz..

2013. dec. 16. 16:34
 19/20 anonim ***** válasza:
A jobbik is támogatta a rezsicsökkentést, méghozzá éppen ebben a formában. Ugyan olyan populista, mint a fidesz, csak jobb szélen.
2013. dec. 16. 17:12
 20/20 Alruna ***** válasza:

A következö választásokig!

Akármilyen eredménye is lesz a választásoknak... drágulások, áremelések, újabb adók, stb. fogják követni...mert ha maradnak a mostaniak... azok továbbra is tömni akarják a saját zsebüket,.... ha leváltják öket, akkor a következök meg üres kasszát fognak találni.

El jön itt még az a sokat áhitott "szép új világ" !

2013. dec. 17. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!