Van itt aki 2014 ben a fideszre fog szavazni és miért?
"Kb. lesz@rom a trafikokat. Én örülök neki, hogy a gyerekeim nehezebben juthatnak majd cigihez, mint én anno, tizenévesen. Akkor talán nem szoktam volna rá..."
Jeeeee! Végre egy értelmes ember! És tiltsuk be a cukor forgalmazását is! Ha az emberek nehezebben jutnak cukorhoz a cukorbeteg is kevesebb lesz, és megváltottuk a világot!
Jeeeeeeeeee!
"De én nem akarom az adómból semelyik nyugati ország leendô sebészét kiképezni,"
Miért? Inkább ott csökkentsék a túlnépesedést mint itthon.
#21:
Ez gyenge volt. A cigaretta forgalmazása nincs betiltva. Ugyanúgy hozzá lehet jutni minden sarkon, mint eddig.
A Fidesz-ellenesek érveitôl mindig eláll a lélegzetem... a "h*lyézés" az megy, de amint érvekkel találkoznak, azon elegánsan átsiklanak.
IQ-szinthez kötném a szavazati jogot.
Azért azt elkel ismerni hogy sokan nemértenek egyet a fideszes kormányzással, mint az alábbi szavazás is mutatja.
ÖN MENNYIRE TARTJA KISZÁMÍTHATÓNAK A MAGYAR KORMÁNY GAZDASÁGPOLITIKÁT?
10 pont (teljesen kiszámítható) (160 válasz, 8%)
9 pont (57 válasz, 3%)
8 pont (72 válasz, 4%)
7 pont (38 válasz, 2%)
6 pont (22 válasz, 1%)
5 pont (semleges) (45 válasz, 2%)
4 pont (27 válasz, 1%)
3 pont (97 válasz, 5%)
2 pont (142 válasz, 7%)
1 pont (140 válasz, 7%)
0 pont (egyáltalán nem kiszámítható) (1063 válasz, 53%)
Pontot nem szeretnék ehhez rendelni. (154 válasz, 8%)
Összes szavazat: 2017 darab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!