Kire szavazzak 2010-ben, ha a szocik belebuknak ebbe a cusi-ügybe?
Egyik párt sem jó, mindegyik szar.
De ha már muszáj választani, és két rossz közül kell választani(jobb, baloldal), akkor válaszd a kevésbé rosszat, vagyis a JOBBIKAT.Győzzön a JOBBOLDAL!
"minden más pártra meg fecnipazarlás"
Ezért tart itt ez az ország, gratulálok. Te és a hozzád hasonlóak megszavazzák a "kisebbik rosszt" vagy el se mennek szavazni, mert minden más úgyis csak "fecnipazarlás". Aztán meg 4 évig megy a hőbörgés, hogy ez nem tetszik meg az nem.
Nekem most a legközelebbi választásra jelenleg egyetlen szempontom van, éspedig: Nem szavazok olyanra, aki jelenleg is hatalmon van. Amennyire ezek tudják csinálni, annyira bármelyik másik is. Nem állítom, hogy jobban, de egy próbát megér. Ugyanígy a kopogtatót is majd valamelyik szimpatikusabb kispártnak adom. Ha nem sikerül elindulni, hát nem sikerül... én ennyit tehettem. (És ez utóbbit mindenképp javaslom másoknak is. A kopogtatón még semmi nem múlik. A nagy pártoknak úgyis meglesz a kellő számú cédulájuk nélküled is, úgyhogy ezen ne aggódj. Viszont színesebbé teheted a felhozatalt, hogy azoknak is legyen kire szavazniuk, akik egyébként otthon maradnának, mert tudják, hogy nincs a szavazólapon olyan, aki nekik tetszene.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!