Mesterházy Attila politikai gyámság alá helyezése segíteni fog az MSZP helyzetén?
Hivatalosan még nem jelentették be, de tényként megjelent, hogy Mesterházy egy vénekből (Lendvai Ildikó, Kovács László és mások) álló tanácsadó testületet kap a nyakába. Ezzel szerintem gyámság alá helyezik, mert elégedetlenek lehetnek a szereplésével (okt. 23. vagy a bajai szerencsétlen ügy). Kicsit furcsa nekem, hogy a több évtizede ott levő öregek fogják megújítani a pártot, de lehet, hogy ők még mindig ügyesebbek, és profitálhat valamit ebből az MSZP.
"de lehet, hogy õk még mindig ügyesebbek, és profitálhat valamit ebbõl az MSZP."
Ja igen, ezek a kommunista öregek még jobban megtudják lopni az országot.
Nem értem hogy miért kell még mindigfoglalkozni az MSZP-vel.
Õk még mindig ugyan olyanok, mint 2006-2010-ben.
Kérdező! A magyar nyelv értelmező szótárát ajánlanám becses figyelmedbe. Megállapítandó a "kap a nyakába" és a "szorgalmaz felállítani" kifejezések közötti különbséget.
... csak pontosan, szépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!