Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek Láng Attila (az...

Szerintetek Láng Attila (az író) melyik párttal tart?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy?

Vagy pedig attól fogod szeretni vagy utálni, hogy milyen politikai nézetei vannak? Ne legyél már te is hülye, elég sokan azok már ebben az országban...

Pedro

2011. febr. 25. 21:09
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem azért kérdem, szeretem a regényeit főleg a sci-fiit, de a web oldalán, ahol politizálni is szokott, nem derül ki, hogy melyik párttal tart,ez csak kiváncsiság.

A kedvenc könyveim tőle: Urania, Hyperion.

Nem bánnám, ha lenne folytatásuk.

2011. febr. 25. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, szerintem nem is pártos az ürge. Ha jól veszem ki, eléggé mérsékelt, középnek tűnik... Ha az ember felfedezi mindkét oldalban a jót és persze a rosszat is, már nem is biztos, hogy valamelyikhez tartozni akar. :-)

Szóval megnéztem, nekem így tűnik.

Pedro

2011. febr. 25. 21:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Nekem is nagyjából, szidja a Jobbik-ot, nem tolerálja az MSZP-t sem.

Neked melyik tőle a kedvenc könyved?

2011. febr. 25. 21:55
 5/8 anonim válasza:
Az eladott példányszámok akkor maximalizálhatók (legalább is ebben a műfajban), ha erről a szerző egyértelműen nem nyilatkozik!
2011. febr. 27. 09:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kérdés érdektelen és indirekt önreklámnak tűnik.
2011. febr. 27. 10:29
 7/8 LAttilaD válasza:

Sziasztok, én vagyok Láng Attila D. (így használom a nevemet). Látom, hogy ez a beszélgetés közel két éve zajlott, de nekem most szóltak róla, most tudok reagálni.

Meglepett a kérdés. Az is, hogy valakinek éppen ez a kérdés jut rólam eszébe, meg az is, hogy olyan helyen teszi föl, ahol engem aligha ismernek. Szerintem az lett volna a legpraktikusabb, ha engem kérdez meg. Egyből megmondtam volna, hogy egyik párttal se tartok, egyiket jobban utálom, mint a másikat.

Világéletemben baloldali voltam, ennélfogva nem értek egyet a jobboldali pártokkal abban, hogy jobboldalinak lenni helyes, a baloldaliakkal pedig abban, hogy ők baloldaliak lennének. Sok évig az MSZP-re szavaztam, de csak azért, mert ők voltak az egyetlenek, akiknek esélyük volt kiütni a hatalomból Orbánt (végeredményben az eddigi választások felében meg is tették). Nem mintha szeretném az MSZP-t, de inkább ők, mint Orbán. Viszont nem is csalódtam bennük a Gyurcsány-botrány miatt, mert nem is vártam tőlük semmit.

Igazából ez sokszor le van írva a blogomban más-más formában, úgyhogy nem itt és most nyilatkozom először a politikai hovatartozásomról. Az eladott példányszámok miatt mégsem aggódom, mert mind ez idáig egyetlen könyvemet sem árulják sehol (azt tudjam meg!), és ez még jó pár évig nem is várható. A könyvek ingyen letölthetők a LAttilaD.orgról, többségük a MEK-ből is.

Ha kérdezni szeretnétek tőlem vagy rólam, a blogban megtaláltok. Ott értesülök róla és tudok válaszolni.

Láng Attila D., [link]

2012. nov. 4. 12:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod.
2012. nov. 4. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!