Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért csinálja Vona Gábor ezt?

Miért csinálja Vona Gábor ezt?

Figyelt kérdés
Erdélyi vagyok.Vona Gábor jobbikos pajtásaival,akik azt hiszik mindent tudnak a romániai magyarokról,egyfolytában a románokat pocskondiázzák,hogy azok elnyomják szerencsétlen magyarokat.Nem rajta csattan az ostor,rajtunk.A románokkal csak romlik a viszonylag jó kapcsolatunk.A zsidó is,a román is,a cigány is utál.A magyarországiak pedig azt hiszik,hogy ezzel segítenek.A másik dolog az,hogy nem tudom miért de minden anyaországi azt gondolja,hogy az erdélyi nem tud szépen magyarul beszélni,nem ápolja a hagyományait,nincsen magyar nemezettudata,szegény és el van nyomva.A tévében is ezt látom.Miért?Ezzel segítetek?

2013. okt. 26. 19:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%
Ne légy már ilyen csicska, én is erdélyi vagyok, kit érdekel hogy a románok hogyan viszonyulnak hozzánk? Ők jöttek a mi területünkre, egy magyar nem fél a romántól!
2013. okt. 27. 13:24
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Azért, mert a hiszékenyek ettõl elhiszik, hogy neki fontos a magyarság, pedig neki valójában csak a a saját pénze fontos, meg a gyûlölködés. Az is csak azért, mert azt reméli kereshet rajta.
2013. okt. 27. 19:02
 13/17 anonim ***** válasza:
9%

Vona Gábornak egyáltalán nem az a célja és politikája amit a kérdező gondol. A lényeg abban van, hogy Erdélyországban élő magyarok, akik egy igen jelentős kisebbséget képviselnek Romániában, nem kapnak elég támogatást a magyar nyelv, saját kultúrájuk és értékrendjük megőrzésére Romániától. Ezért Magyarország ebben segít nekik, és elsősorban a Jobbik karolta ezt fel, mivel az eddigi kormánypártok nem sokat tettek.

Csupán erről van szó.

2013. okt. 28. 07:54
 14/17 anonim ***** válasza:
71%
mert így szerez Vona Gábor szavzatot
2013. okt. 28. 09:45
 15/17 anonim ***** válasza:
94%

Vona Gábor és az egész jobbikos, hungarista, szélsőjobb pártja, nyája egy idióta banda. Azt hiszik, hogy zászlólengetéssel meg lehet oldani mindent. (ezt egyébként a többi párt is hiszi) Majd mi kerülünk hatalomra akkor nem lesz bűnözés, meg a cigányság összeszedi magát, visszafoglaljuk Erdélyt, csak mi foglalkozunk a magyarsággal...blablabla.

Igen ám, de én nem látom, hogy szájkaratén kívül bármit is csinálnának, ami hasznos lenne a magyar népnek, Magyarországnak. Uszítani azt nagyon tudnak. A zsidó a hibás, a cigány a hibás, a baloldal a hibás, a Fidesz a hibás, mindenki hibás csak ők nem... Ők büszkén hordják az árpádsávos zászlót, pedig azt sem tudják mit jelent az árpádsáv. Azt szajkózzák, hogy ők a keresztény Magyarországért csinálnak mindent, pedig egy tettük sem tükrözi a keresztény eszméket!

Ezek után az összes jobbikos SS legény engem fog fikázni, hogy nem vagyok magyar, meg keresztény, pedig de. Jóval magyarabb vagyok, mint ők, a vallásomat pedig nem csak mondom, hanem gyakorolom is. A kérdezővel totálisan egyet tudok érteni ebben a kérdésben.

A mocskos politikusok folyamatosan a határontúli magyarokkal próbálnak meg politikai előnyt kovácsolni. A legundorítóbb dolognak tartom!

2013. nov. 1. 10:57
 16/17 anonim ***** válasza:
49%
Azért emlékszem az árvíznél, az egész jobbik kint volt és segített. Hogy a szájkaratén kívül mit csinálnak, csinálnak, csak az nem kerül be egyik médiába se, jobb, se baloldaliba. Így nem látod.
2013. nov. 17. 06:14
 17/17 anonim ***** válasza:
11%
A Románok ne játsszák csak az agyukat! Ne gyűlöljék a Magyart! Mert ha anno nincs Trianon,akkor nekik nincsen ilyen nagy országuk! Jobban teszik ha lapítanak és tisztelik a Magyart mert akárki akármit mondd a Románok Magyar földet taposnak. Ez vonatkozik az összes olyan országra is,akik kaptak a régi nagy Magyarországból! Mit akarnak még? Kaptak egy hatalmas szeletet az országunkból,mindezért cserébe még utálkoznak felénk akár Romániában akár Szlovákiában. Hány bőrt akarnak még lehúzni rólunk? "Adják vissza a hegyeinket"
2013. nov. 21. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!