Miért csinálja Vona Gábor ezt?
Vona Gábornak egyáltalán nem az a célja és politikája amit a kérdező gondol. A lényeg abban van, hogy Erdélyországban élő magyarok, akik egy igen jelentős kisebbséget képviselnek Romániában, nem kapnak elég támogatást a magyar nyelv, saját kultúrájuk és értékrendjük megőrzésére Romániától. Ezért Magyarország ebben segít nekik, és elsősorban a Jobbik karolta ezt fel, mivel az eddigi kormánypártok nem sokat tettek.
Csupán erről van szó.
Vona Gábor és az egész jobbikos, hungarista, szélsőjobb pártja, nyája egy idióta banda. Azt hiszik, hogy zászlólengetéssel meg lehet oldani mindent. (ezt egyébként a többi párt is hiszi) Majd mi kerülünk hatalomra akkor nem lesz bűnözés, meg a cigányság összeszedi magát, visszafoglaljuk Erdélyt, csak mi foglalkozunk a magyarsággal...blablabla.
Igen ám, de én nem látom, hogy szájkaratén kívül bármit is csinálnának, ami hasznos lenne a magyar népnek, Magyarországnak. Uszítani azt nagyon tudnak. A zsidó a hibás, a cigány a hibás, a baloldal a hibás, a Fidesz a hibás, mindenki hibás csak ők nem... Ők büszkén hordják az árpádsávos zászlót, pedig azt sem tudják mit jelent az árpádsáv. Azt szajkózzák, hogy ők a keresztény Magyarországért csinálnak mindent, pedig egy tettük sem tükrözi a keresztény eszméket!
Ezek után az összes jobbikos SS legény engem fog fikázni, hogy nem vagyok magyar, meg keresztény, pedig de. Jóval magyarabb vagyok, mint ők, a vallásomat pedig nem csak mondom, hanem gyakorolom is. A kérdezővel totálisan egyet tudok érteni ebben a kérdésben.
A mocskos politikusok folyamatosan a határontúli magyarokkal próbálnak meg politikai előnyt kovácsolni. A legundorítóbb dolognak tartom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!