Mi a véleményetek Fodor Gábor új "liberális" pártjáról?
Azért Széchenyi arcképével és nevével kampányolni , ehhez ,már pofa kell.Az ő általa képviselt "liberalizmus" köszönő viszonyban sincs azzal az ideológiával amelyet Széchenyi képviselt.Hatalmas vétek és bűn egy kalap alá venni a kettőt.
Emellett ez a Fodor , nem semmi köpönyegforgató ,Fidesz alapító volt ,majd átpártolt az SZDSZ-hez , és ma bárkivel összeállna az új pártjával.
Ezt a pártot jelenleg az MSZP/DK/E2014 konkurenciájának szánja.
szerintem nem ő változott hanem a pártok, ahonnan eljött.
amúgy szerintem nem jó a név.
*Kossuth Lajos.
Elnézést , ezek miatt az uniform frizurák meg szakáll miatt összekevertem.
Gondolom az ő pátja lesz a 2014-es bukott kommunisták- álliberálisok mentőhajója.
Elég szánalmas, hogy már mindenki a Jobbikot akarja majmolni hogy (hazafias!!!!párt)(tudtommal az szdsz és az mszp lopta szét a fővárost, többek között a BKV-t.
"a társadalom minden rétegéhez szól"
hahahaha
úgy látom, nagyon be akar jutni.
Már minden selejt, aki eltűnt a süllyesztőben pártot alapít?????????? Már azon sem lepődnék meg ha kuncze, hagyó, demszky, vagy horn is ezt tenné:)
"Emellett ez a Fodor , nem semmi köpönyegforgató ,Fidesz alapító volt ,majd átpártolt az SZDSZ-hez , és ma bárkivel összeállna az új pártjával."
Kár, hogy sokan megfeledkeznek róla, hogy a kezdetek kezdetén, a rendszerváltáskor a Fidesz egy liberális párt volt... 1992-ben még a Liberális Internacionáléba is felvették, de még '92-ben belső viták után a Fidesz jobbra tolódott, konzervatív párttá vált. Emiatt Fodor G. és jó pár további alapító és egykori tag kilépett a pártból.
A kérdésedre válaszolva pedig: Örülök, hogy újabb liberális párt alakult Mo-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!