Vona Gábor komolyan gondolta azt, hogy Szaniszlót fogja kinevezni miniszternek, vagy ez vicc volt?
Csak viccből.
Azért mondták ,mert nem tetszett nekik hogy Izrael meg Amerika beledumál a magyar belügyekbe és bele akarnak szólni, hogy ki legyen kitüntetve és ki ne .
Szaniszló nem is Jobbikos , nem Jobbik kötődésű.
Tényleg nem miniszternek, hanem a Médiahatóság elnökének. (Ez jobb?) A Kurucon van fenn a cikk, amiben Vona levelet írt a "zsidó nagykövet"-nek (ez, gondolom, az izraeli nagykövet lehet), és abban a levélben szerepel ez is:
"És azt is szeretném önnek elmondani, hogy nem mindenki fél önöktől az én hazámban sem. Én sem félek. Lehet, hogy egy napon majd engem is kilőnek rakétával, mint egy kutyát, de akkor sem fogok félni a saját hazámban. Ezt jól jegyezze meg! Én soha nem leszek Izrael kutyája, mint itt az összes parlamenti párt. Érti? Soha! Sem megvásárolható, sem megfélemlíthető nem vagyok. És ezzel még sokan így vagyunk. És egyre többen és többen. És abban a pillanatban, hogy kormányra kerülünk, Gyöngyösi Márton lesz a külügyminiszter, Szaniszló Ferenc pedig a Médiahatóság élére kerül."
Francba!
Pedig már kezdtem komolyan venni ezt az embert (Vona).
Nem baj az, csak jó lesz a Fidesz még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!