Komolyan mindenki bedől a rezsicsökkentés szlogenjének?
Mennyivel csökkent a rezsi ? 50 Fttal ? Már ha csökkent..
Ennek csak az számít, hogy felépüljön a szállodája a focistadion mellett, addig meg állandóan ezzel a gyermeteg indokkal takarózik.
Nem igaz, hogy emiatt az 50-100 Ft különbség miatt kell szivatni mindenkit
kérdező tudok neked segíteni.
Tranzakciós adót, bankváltással meglehet oldani!
pl ha te sokat utalsz, akkor megkeresed azt a bankot, akiknél ez még mindig ingyenes...
Szerencsére lehet váltani, sokan meg is teszik, miért fizetnél többet, ha van mód váltani!
Bár megértem, hogy egyeseket oda láncolták a bankokhoz ( hitelekkel), de aki megteheti az váltson! Aki meg nem, az is nézzen körbe és kérdezze meg a saját bankját, hogy miért kell neki többet fizetni mikor a piacon van ahol jóval olcsóbban intézheti pénzügyeit.
Mellesleg napirenden van a havi 2x ingyenes készpénz felvétel.
Az általad gyűlölt kormány hamarosan ingyenessé teszi neked is.
Csökkent a rezsi kb 5k-val nálam is.
Na most lehet lepontozni engem is a zs.dóbérenceknek mert elmondtam az igazat :D
viszont csomóminden más drágult, adók, emelések, a fizetésemnek már a 35 százalékát emelik el
és a fizetés ugyanannyi mint 2004ben volt
Magyarország jobban teljesít - az lehet, de jobban ki is zsigerelnek ennek arányában
komolyan azt hiszik, hogy a nép egy fejőstehén ?
ne élősködjenek már rajtam
ostoba szlogenjeikkel
2010ben még azzal riogattak, hogy csődbe megy az ország, ahhoz képest egész jó az élet 2013ban és azon megy a vita, hogy most 50 vagy 5000 ft csökkent-e a rezsi ... és nem azon, hogy 50 vagy 5000 ft emelkedett-e ..
Meglehet nézni mennyire sikeres a görög, portugál egyéb válság kormányok válság kezelése, abból nem kérek..
Azon kellene elgondolkodni, hogy miért gondoljuk azt, hogy jobb is lehetne az élet? mikor Európában nincs erre példa, főleg nem azokban az országokban. ahol csőd egy reális felvetés volt még 2010ben, mint magyarországnál is.
Az már egy eredmény, hogy 2010ben még portugál, görögökkel emlegettek egy cikkben, ma meg már német, lengyel példákat hoznak fel! ugye, hogy mennyit változott az ország megítélése? már nem csődről, hanem a növekedésről beszélünk ...
"a fizetés 35 százalékát emelik el"
Megvan, hogy ebben a ciklusban volt az egyetlen SZJA-csökkentés? Tehát változatlan bruttó mellett, nagyobbá vált a nettó. Az MSZP már jelezte, hogy növelni fogja az SZJA-t, ez hivatalos program része...
"2004ben 400 Ft volt a legkisebb órabér, amit kaptam, és 550 közepesen jónak számított..ma is ennyit kapok, de ember ma már ez kevés!!"
Ezt hívják inflációnak. Pont ma hallottam a rádióban, hogy 40 éve nem volt olyan alacsony infláció, mint idén. Szóval ha 2004 óta csökkent a fizetésed értéke, annak 100%, hogy nem a fidesz az oka, egyetlen más párt sem tartotta ilyen alacsonyan az inflációt, átmenetileg sem.
akkor is én fizetem meg a saját rezsimet, most mit csökkentés, ugyanúgy behajtják csak máshol
mit kozmetikázzák ?
2004 és 2013 között van hat év mszp kormányzás és három fidesz ..
2009ben volt egy elég durva válság, ami után fizetésképtelenekké váltunk ... ezek után sok mindent lehet várni, de azt, hogy növeljék a fizetést arra biztosan nem lesz forrás egy ideig!
Van annak oka, ha egy ország fizetésképtelen lesz. Hiába volt válság Európában, kevés ország hívta le az imf hitelt! nyilván van annak oka, hogy az stabilabb gazdaságok inkább a piacról pénzelik magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!