Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Komolyan mindenki bedől a...

Komolyan mindenki bedől a rezsicsökkentés szlogenjének?

Figyelt kérdés

Mennyivel csökkent a rezsi ? 50 Fttal ? Már ha csökkent..

Ennek csak az számít, hogy felépüljön a szállodája a focistadion mellett, addig meg állandóan ezzel a gyermeteg indokkal takarózik.

Nem igaz, hogy emiatt az 50-100 Ft különbség miatt kell szivatni mindenkit

2013. okt. 21. 08:57
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:

Hát, bár a rezsit nem én fizetem, de nem tűnik úgy, hogy jobban élnénk a rezsicsökkentés óta..

Ettől függetlenül természetesen örülök ennek az intézkedésnek, mert ez az egyetlen normális intézkedése a kormánynak(a másik az, hogy nem hagy rá mindent az EU-ra).Több nincs egyenlőre...

Én csak attól félek, hogy majd az új választások után a rezsicsökkentésre elment kiadásokat melyik szegény rétegen akarják majd bevasalni?!Vagy jönnek majd a tripla rezsiemelések?

2013. okt. 21. 10:03
 12/55 anonim ***** válasza:

Érdekes azt valahogy senki nem veszi figyelembe, hogy április elején még havat lapátoltunk és 0 fokok voltak, aztán szeptemberben végén már fagyott és fűteni kellett.

Tavaly szeptember 21-től október 20-ig rezsicsökkentés nélkül 16 728 forint volt a villanyszámlánk, idén rezsicsökkentéssel 18 287 forint lesz. (Villanyfűtés van, havi leolvasással.)

Akkor most mondjam azt, hogy valójában nem csökkent az áramár? Hígítják az elektromos áramot?

2013. okt. 21. 10:03
 13/55 anonim ***** válasza:
49%

50-100 FT? Nekem havi 3000 a megtakarítás, ami évi 36.000...

De mondok jobbat. Mennyivel csökkent az ára bárminek, a szocik alatt? 0?

Még 50 Ft is > 0.

2013. okt. 21. 10:17
 14/55 A kérdező kommentje:

...cserébe rengeteg adó és megszorítás

egy egész ország baszogatva van csak hogy ennek a szerencsétlennek meglegyen a saját vállalkozása

addig meg kitalál minden ökörséget

mintha pont az lenne a legfontosabb, mit mond az eu erről

miközben kizsákmányolja az országot, vivja itt a műpárbajt

2013. okt. 21. 10:38
 15/55 anonim ***** válasza:
25%
50ft? még egy garázsnak a fűtésén is többet lehetett spórolni . kérd el anyutól a számlát és csodálkozz rá a világra!
2013. okt. 21. 10:40
 16/55 anonim ***** válasza:
100%

Az induláskor még az volt az álláspontod, hogy nem volt rezsicsökkentés, mert a Ti számláitok csak 50-100 forinttal csökkentek, miközben volt egy az átlagosnál hidegebb március végénk, április elejének, majd egy szeptember végénk, október elejénk.

Utána oda lyukadsz ki, hogy de mennyi megszorítás van. Valóban bevezették a tranzakciós adót, megemelték az ÁFÁ-t, a kamatadót stb. De akkor miért nem úgy teszed fel a kérdést, hogy átszámoltad az összes kiadásod és bevételed, majd arra jutottál, hogy utóbbi intékedésekkel magasabbak lettek a kiadásaid, mint amit a rezsicsökkentés visszahozott?

2013. okt. 21. 10:45
 17/55 anonim ***** válasza:
84%

"De akkor miért nem úgy teszed fel a kérdést, hogy átszámoltad az összes kiadásod és bevételed, majd arra jutottál, hogy utóbbi intékedésekkel magasabbak lettek a kiadásaid, mint amit a rezsicsökkentés visszahozott?"

Azért mert ez nem kérdés, hanem egy hőbörgés kérdőjellel a végén...

2013. okt. 21. 11:03
 18/55 A kérdező kommentje:

ja ez a másik

mellékes h sok átutalással keresem a kenyerem, és megintcsak nekem kell tolnom egy újabb pöfeteg szekerét

de egyetlen dologra tudok csak rácsodálkozni

arra, ahogy kizsigerelik az embereket

semmi közöm a szállodájához

építse fel magától

és hagyja a

népet

békén

2013. okt. 21. 11:06
 19/55 anonim ***** válasza:
46%

Ezt tanulta a tv-ben hazudni hazudni hazudni . Bajai konglomerátum is hasonló félrevezetésekkel, akarja terelni az embereket.

Értjük, hogy mire gondolsz, de akkor miért nem azt kérdezed? miért kell butának feltüntetned magad?

2013. okt. 21. 11:08
 20/55 anonim ***** válasza:
82%
csökkent valoban.de! nézőpont kérdése hogy megérzi e valaki a csökkenést.. nálunk én fizetem a villanyt ami tavaly még 28 ezer volt havonta most jelenleg csak 25 ezret fizetek rá szoval én megérem...de egy család aki egy vagy két fizetésből él nem fogja megérezni mert minden más drágult és amit megsporol a rezsin az elmegy egyből máshova
2013. okt. 21. 11:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!