Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Morvai Krisztina hogy került...

Morvai Krisztina hogy került a Jobbikhoz?

Figyelt kérdés

Freddie Mercury díjat kapott a kapott a homoszexuálisokért való munkálkodásáért.

Emellett feminista , nő jogi aktivista volt.

Ilyen liberális múlttal ,hogy került a Jobbikhoz?

A végzettsége viszont nagyon magas, jogok, jogi téren talán a legmagasabban képzett magyar politikus.

2013. okt. 20. 14:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
22%
Látom szép számmal vannak itt jobbikosok. Habár szóval nem igazán védik (nem igazán lehet mivel) a Hisztinát, de aki rosszat mer róla mondani azt lepontozzák. Hát ez az igazi jobboldali becsület fiúk, az igazságon megsértődünk mi??????
2013. okt. 22. 15:23
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
utolsó baloldali komcsi, ti komcsik sem vagytok jobbak a jobbiknál! már azért is, mert mind Orbán Viktorra fáj a bosszúálló fogatok! nehogy azt hidd, hogy te vagy a nagymenő a bajnaiddal, az egész baloldal egy fertő, mocsok banda! aki rájuk szavaz az kommunista lesz!
2013. okt. 22. 15:31
 13/13 anonim ***** válasza:
22%
Tévedsz. Én jobboldali komcsi vagyok, .. vagy bocs mégsem mert az Viktor (ő államosít komcsi módon mindent)... akkor mondjuk baloldali konzervatív vagyok...olyan még úgy sincs.
2013. okt. 22. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!