Morvai Krisztina hogy került a Jobbikhoz?
Freddie Mercury díjat kapott a kapott a homoszexuálisokért való munkálkodásáért.
Emellett feminista , nő jogi aktivista volt.
Ilyen liberális múlttal ,hogy került a Jobbikhoz?
A végzettsége viszont nagyon magas, jogok, jogi téren talán a legmagasabban képzett magyar politikus.
Úgy tudom nem a Jobbik tagja, csak ők jelölték az EP választáson.
Meg ilyen dolgokba ő ne szokott beleszólni, mint pl a melegfelvonulás, de lehet csak én nem tudok róla.
Emellett zsidó férje volt, ezt kihagytad.
Miért olyan meglepő ez? Megnézte kik férnek bele a világképébe és azzal szimpatizál. Van közös céljuk. Ennyi.
Igen , igazából független ,mert ő köztársasági elnök jelölt és így nem lehet párttag.
De, a Jobbik áll hozzá közel , illetve velük szimpatizál.
baló györgy ajánlhatta be szerintem morvait a jobbikhoz, mivel baló kommunista és a jobbik egy kommunista kreálmány, így jól megfér benne morvai álnemzeti kiasszony!
így eljátszotta a nagy hazafit, csak azért, hogy a fidesz 2/3-át megakadlyozza! de nem sikerült!
a jobbik most is az mszp zsoldjában van, most viszont a jobboldali fidesz győzelem ellen harcol! még azt sem tartom kizártnak, hogy a jobbik koaliciót köt az mszp-vel és a többi kommunista párttal a választások után!
Morvait a férje "futtatta", az egyetemen és az MSZP-ben is.
Hamar rájött, hogy ott nem lehet vezető, azért nyergelt át a Jobbikhoz. Közönséges karrierista! Ráadásul mocskos szájú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!