Szerintetek Orbán új kommunizmust épít, ahogy ezt Bokros is mondja?
Miért? Orbán talán nem az ?
Egyébként már küllemre is kommunista szaga van az egésznek: a piramisrendszere tetején ücsörög, a sok fanatista sötét sűrű bajszú meg olyannyira isteníti, hogy szentélyt is csinálnak neki a dolgozószobájukban. Mint valami koreai munkáspárt vezérének. Elbocsátják az embereket, és akik maradnak , azokra terhelik a munkájukat, mert hogy ők vannak mindenek felett. Mikor lesz már ennek vége ?
Bokros?
Akinek már a pártja is megszűnt mégis ott ül az eu-ban?
Ha Orbán egyáltalán épít valamit az már jó, mert eddig a szoclibek csak romboltak, amit meg a külföldieknek eladtak azt megpróbálja visszavenni. Állami kézben szeretné az stratégiai ágazatokat, hogy ne fagyjál meg és ne pusztulj szomjan. Ha ez kommunizmus, akkor hadd legyen.
A 35-nek üzenem,hogy egyetértek.Bíró Miklósnak pedig tisztelettel megköszönöm kommentjeit!
Hajrá Magyarország,Hajrá Magyarok!
Sokan elfelejtik,hogy 2002-ben Orbán sajnos nem kampányolt,de amikor szorulni kezdett a hurok megjósolta a jövőt:Mindent amit a szocik igérnek-egyszeri 19000Ft a nyugdíjasoknak(ezzel vették meg őket),a13.havi nyugdíj(el is törölték),köztiszviselőknek adott 50%-os béremelést-mindenki a megemelt rezsire fogja költeni!
Először a villany áfáját emelték 12-ről-25%-ra,majd elszabadultak az energia árak!
A Gyurcsány által vezetett bankár kormány bevezette a pár ezer Ft-os szoc.segélyt,hogy mindenki otthon vakargassa a farkát!
Külpolitikánk nem volt,Göncz Kingát nem is lehetett látni!
Isten ments,hogy ezek visszajöjjenek!
Senki nem mondta, hogy vissza kéne jönniük.
Amúgy teljesen mindegy, honnan vasalják be a medencére valójukat, ugyanúgy kizsigerelik az emberek egyik részét, a másikat pedig igenis hagyják éhezni és megfagyni, nem foglalkoznak velük. Csak aki feltétlenül kell a monopóliumaik működtetéséhez, azokat zsigerelik ki. A többi meg is halhat felőlük.
És ez sajnos beleitatódik az emberekbe: Ma a munkáltatók nem vesznek fel senkit, akit nem tudnak kedvezményesen dolgoztatni.
ez a rezsicsökkentés meddig marad még alibi ? szétosztják maguk között az országot, és nemhogy fűteni nem lesz mit, még meló se lesz
Előttem szólónak!
Köszönöm,hogy vetted a fáradságot az íráshoz,mert már kezdtem félni,hogy csak gonoszkodók vannak,akik szándékosan akarják felejtetni ami az előző kormányban volt. Kérem azokat akik írnak vegyék a fáradságot a múlt időn gondolkozni,s csak az után írjanak,mert a múlton épül a jövő.
Hiba történt!
amit írtam,a kérdező kommentjére válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!