Mikor fog győzni a Jobbik?
Remélem,hogy a 2014-es választást végre a Jobbik nyeri meg,mert ha nem, sajnos az országtunk elveszik....
Egy szép, tiszta és rendezett országban szeretnék élni, ahol büszke lehetek Magyarságomra, és arra, hogy Magyarnak születtem! Hány db szavazóra lenne szükség, hogy győzzenek? Olyan jó lenne...az idő közeleg.
Szebb jövőt!
23/L
1.Nem csak cigányok kapnak segélyt.
2.Majd ha te is azt fogsz kapni,nem fogsz cigánysegílyezni és jobbikot éltetni.
kedves kérdező!
a jobbik akkor fog győzni, ha nem csak egy szélsőséges párt marad, hanem konszolidálódik, és olyan politikát folytat, amivel nem csak egy réteget tud megszólítani, hanem széles választói közönséget
Nem szeretnék a saját országomban "kisebbség" lenni, csak azért mert MAGYAR vagyok! Sajnos a mai helyzet valóban az,hogy a cigányság előrébb tart, mint a magyarok...:(
Segélyeket, támogatásokat kapnak, el vannak látva...
Én még tanulok (főiskolás vagyok) a párom dolgozik minimálbérért és örül, hogy egyáltalán van mukája, a szakmájában ....A cigányok veszik fel a segélyeket, és nem hogy csendben megélnének belőle még nekik áll feljebb!! De ez csak az egyik probléma a sok közül...
Én még elég jó helyen élek ahol nincs "cigánybűnözés" de hallok és látok ezt azt ....Nem igazságos, hogy nekik mindent és a magyarnak pedig semmit. Lépni kell! Ez az ország a rendes, dogos és tanult, becsületes embereké, nem pedig az ingyenélő és garázda,lopáson gondolkodó egyéneké! Tényleg nagyon szeretném, ha a Jobbik győzne!
Szívesen megnézném, hogy rendbeteszik az országot,és végre tényleg rend lesz. Hiányolom az oktatásban azt is, hogy a történelemkönyvekből kivették elég durván a magyarság eredetét az ősmagyar kultúrát,és ezt nem oktatják szinte sehol...Nincs szó róla. Mikor én voltam általános iskolás akkor is csak talán egyszer volt erről szó, de nem mélyedtek bele...Szerintem elfogadhatatlan...
A rovás írás is tetszik szívesen írnék így, ez a magyar ősi írás :) Nekem tetszik :) Akiben magyar szív dobog az rájuk fog szavazni!
13. Úgy érted, hogy politikailag korrekté válik?
Az soha nem fog megtörténni.
Az európai radikális pártok pont azért amik, mert kimerik mondani amit más nem finomkodás ,körülírás nélkül.
Hogyha egy ilyen párt politikailag korrektté válik akkor elveszti az értelmét , a célját.
Pont azért vannak, hogy küzdjenek az ellen amit ma politikai korrektségnek hívunk.
Köszönöm,hogy kijavítottál :)
Azért írtam nagybetűvel, mert ez költői érzés is lehet, vagyis a versekben is van, hogy egy két fontosabb dolgot nagybetűvel írnak :) És tudok helyesen írni :)
A Jobbik sem ad megoldást a cigánykérdésre! Olyasmit ígér, amit nem lehet megvalósítani.
Csak nagyjából:
Nem megoldás embereket megfélemlíteni. Szép elképzelés, hogy legyenek cigány iskolák. Csak azokat meg kellene építeni, fenntartani, a tanárokat stb fizetni. Ehhez honnan vennék a tőkét? A nekik adott segélyek sem fedeznék ezeket a költségeket, azt már nem is említem, hogy ha nem kapna senki segélyt, akkor miből élne meg. Emberek sorsáról van szó! Akkor is, ha cigányok.
De tegyük fel, hogy a cigányok elvégzik az iskolákat, szakmát szerezni. Ebből még nem tudnak megélni, mert nem kapnának munkát. A nem cigányok között is nő a munkanélküliség. Ha van is valahol munkahely, cigányt oda sem vesznek fel. Akkor sem, ha iskolázott.
Ebből következik, hogy a Jobbik sem tudná megoldani a cigánykérdést.
A Jobbik nem fog győzni, mert csak néhány magyarságát hangoztató, főleg tapasztalatlan fiatal szavazna rájuk.
A városom lakossága 30.000 fölött van, és csak 100 Jobbikos van közöttük. Pedig nálunk is élnek cigányok és zsidók is.
A szegregált cigány iskolák elsősorban inkább a magyar gyerekeken segítenének, mert őket jelenleg a cigányok nem hagyják tanulni. Egyébként nem kellenének se plusz iskolák, se plusz tanárok, mivel a gyerekek száma ugyanannyi maradna.
A cigányok soha nem fognak elmenni dolgozni, így lényegtelen az a kérdés, h találnának-e munkahelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!