Ahogy a cigányok képtelen integrálódni a többségi társadalomba, úgy mi is az európai normákhoz. Mi lennénk Európa "cigányai"?
13:04
akkor az általad felsorolt normákat ánblok MI nem tartjuk be?
Nem azok a franciák.Azoknak sem jó semmi.
Ahol a magyar megjelenik,rögtön jön a széthúzás.
Látom, mint minden téren, ebben a dologban is elég nagy a megosztás.
Konkrétan olyasmikre gondolok, mint:
-Európa nyugati felén teljesen hétköznapi dolog egy melegfelvonulás, itt óriási botrány van belőle
-Európában egy színházi darab a színházon belül marad, itt hatalmas patália van belőle
-Európában relatíve kulturált a közlekedés, itt autós, gyalogos, kerékpáros megy, amerre lát
-Európában egy kormány sem mer nagy gaztetteket végrehajtani, mert garantált, hogy még a híveik is elsöprik. Itt meghunyászkodás, beletörődés van.
-Ha külföldön nyaralok és egy kisebb társaságot látok, simán megmondom, melyik a német és melyik a magyar vagy orosz.
Összességében én úgy látom, hogy a magyarok mentalitásban sokkal közelebb állnak a balkáni népekhez, mint Európa nyugati feléhez.
Mi az, hogy "szó nélkül hagyunk"; "nem hunyunk szemet"?
Te most kinek a nevében beszélsz? A magyarok nevében? A nemzet nevében? Esetleg hatökör vagy, ezért használod a királyi többest?
Provokáció? Érdekes, én még az 1-2 perces tévés beszámolókon kívül egyszer sem láttam a felvonulást, így nem is provokál.
Egy színházi mű tömegtüntetést vált ki? Elképesztő! Arról nem is beszélve, hogy kié a darab? Ha a két szerző (Szörényi-Bródy), akiké valójában a darab, nem érzi "nemzetgyalázásnak", megcsúfolásnak, akkor mások honnan veszik a bátorságot ilyen megállapításokhoz?
Sokan még csak nem is látták, csak szidják! Vidnyánszki elmondása szerint az utolsó három percet(!) látta, de mégis véleményt formál! Hiteltelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!