Európai unió vagy Eurázsiai unió?
Melyikben élnél szívesebben? Hol látnád szívesebben Magyarországot?
Utóbbi meg nem létezik, de Oroszország vissza akarja szerezni kelet-közép Európát, így kialakulhat.
"Oroszország vissza akarja szerezni kelet-közép Európát"
Hát ez a baj. Már több mint 40 év tapasztalatunk van az orosz mentalitásból, és az orosz "testvér" gondoskodásából.
Ha lehet, én inkább nem kérek belőle mégegyszer.
Ha lehet ugyanazt kérném, mint az egyetemisták 1956-ban:
- semleges Magyarországot!
Eurázsiai Unió.
Az oroszokkal csak jól járhatunk, mert nem érdekük a rajtunk való élősködés, ráadásul oda tartoznánk, ahová valók vagyunk.
"Az oroszokkal csak jól járhatunk, mert nem érdekük a rajtunk való élősködés,"
Nem bizony. Ők csak a két szép szemünkért kényeztetnének minket. Erről híresek, és erről voltak híresek régebben is.
"ráadásul oda tartoznánk, ahová valók vagyunk."
Nem tudom, TE hova való vagy, de én szívesebben tartoznék Nyugat-Európához, mint Oroszországhoz. Sőt, még kevésbé szeretnék Ázsiához, vagy Afrikához tartozni.
Eurázsiai.
Az EU-t illetve az Európai Föderációt csak akkor támogatnám, hogyha más lenne a domináns eszmerendszer és az európai integráció fogalma is mást jelentene.
Ezzel a jelenlegi mentalitással,míg ez a domináns ideológia, addig nem tudom támogatni az EU-t és annak a terveit.
Oroszországban egész mások a politikai törekvések , más a politika, sokkal józanabb.
Tény, hogy Putyin szereti a hatalmat, de az ország azóta működik jól, mióta ő vezeti.
Orbán Viktor, Angela Merkel , David Cameron a lába nyomába nem ér Putyinnak.
Dehogynem, már az Euróázsiai is létezik évek óta, egy orosz-belarusz-kazah nevetséges és kezdetleges vámunió formájában. Meg is akadt az egész, mutatja az életszerűségét.
Egyébként naná, hogy európai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!