Fideszesek! Ti mit gondoltok Lázár Jánosról?
Alapjáraton én is fideszes vagyok, azonban engem csak Orbán/Rogán és pár ember tart ott, mivel értékes politikusok.
Azonban vannak a párton belül, haszontalan, sőt rossz politikus mint pl. Lázár János. Ő maga a korrupció fogalma.
Nektek is van ilyen kiszemeltetek a párton belül? (Ez a kérdés kifejezetten fideszeseknek szólt)
Fideszes, de engem inkább az érdekel egy pártban, hogy mennyire hozzáértőek az emberek, mintsem hogy jobb vagy baloldali.
Egyébként én baloldalinak vélem magam, csak Gyurcsány kicsi pártban van, Bajnai nem elég meggyőző. (Anno sajnos MSZP-re szavaztam, mert Gyurcsány volt a számomra értékes politikus, aki még mindig az, csak "kevés" mivel gyenge a pártja).
Most Fideszre szavazok, ha addig nem történik valami drasztikus. Ha mégis megtörténik, jobbikra biztos nem fogok, mivel kicsit félek tőlük.
Lehet adok egy esélyt Bajnainak.
Az hogy én hova adom a voksom, leginkább a pártkampányok során felvitelezett pontok alapján fog eldőlni. (Persze tisztában vagyok vele, hogy nagyrészt kamu, amit oda írnak, de másfelől nem lehet ítélkezni.
Ez a bal-jobb oldali hozzáállás meg egy merő hülyeség. Ezt eleve eltöröltetném, és mindenki egyoldalú lenne, mert értelmetlen, csak kettéosztja az embereket és akkor is képes jobbos lenni, ha a bal jobb, vagy éppen akkor is képes balos lenni ha a jobb a jobb.
Én is így gondoltam!
Egyébként aki meg privátban próbálkozik, ott nem olvastam végig a levelét, csak annyit hogy barom vagyok, mert baloldali voltam és fideszre szavaztam.
Mégegyszer leírom, mert látom olvasni nem tud:
Ez a BAL vagy JOBB álláspont csupán vakítás, így ha ragaszkodsz a balhoz, akkor lehet hogy ártasz, mintha az ész érvek alapján szavazol.
Látod, 2006-ban az MSZP-re szavaztam (mint sokan sajnos), 2010-ben meg a Fideszre, mivel jobban meggyőzött.
Mégis egyik bal, másik jobb oldal. Hohó most mi lesz? :)
E legutolsó benyögéshez van esetleg valami forrás? (Egyikük Wiki-lapja sem említi a rokonságot. Továbbá Isaszeg aránylag messze esik Hódmezővásárhelytől.)
De gondolom, nem is tényközlés volt a cél... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!