Miért hasonlítgatják a nácikat és Jobbikot az emberek? Miért ennyire primitívek és buták?
Sokszor veszem azt észre, hogy ma nagy "divat" egyes körökbe, ha nagymagyarországos elvarród van és a nyakadra vagy a tarkopasz fejedre van tetoválva hogy 88! Mi köze a kettőnek egymáshoz?
Értem én,hogy a Jobbik fel meri vállalni, hogy vannak etnikai problémák, de azt nem azt jelenti, hogy már rögtön nácik. Ezt a helyzetet mindenki félre érti vagy csak én vagyok ennyire hülye hogy ilyen a meglátásom?
"És mi van a magyarbűnözéssel?
Minden c.gány bűnöző a csecsemőtől az aggastyánig? Mindet ismered?"
Ember, legalább ne reklámozd hogy ilyen buta vagy. Persze, mindenkinek joga van hülyének lenni, de te bántóan visszaélsz ezzel a lehetőséggel.
Kezdjük a cigánybűnözéssel; Nem, nem azt jelenti hogy minden cigány bűnöző, hanem azt hogy sajnos létezik egy olyan elkövetési forma ami leginkább csak cigányokra jellemző. Ilyen a késsel körbeállás, szurkálás, lopás, agyonverés, illetve sajnos ma már nevet is kapó "öregezés" (időseket támadnak meg).
Folytassuk a magyarbűnözéssel; igen a magyarok is bűnöznek, ebben igazad van, de általában nem ilyen kegyetlen módon, de persze vannak a kivételnek.
Van egy smasszer ismerősöm aki állította hogy a börtönben több a cigány mint a magyar.
Ahhoz képest hogy a népesség 12%-át adják ez nem egy szép adat. Remélem tudtam segíteni és világosabban, reálisabban látod a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!