Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire primitívek az emberek a szerelemben?
Figyelt kérdés
Nem egy fiú mondta már nekem, hogy szeret, annak ellenére, hogy semmit nem tudott rólam. Kizártnak tartom, hogy bármit is érzett volna, maximum a külsőmbe szeretett bele, de az még nem szerelem, és a gond az, hogy a belsőmre nem is voltak kíváncsiak. Egyik fiú sem az a nagy nőcsábász beállítottságú, tehát már csak ezért sem értem, hogy ennek számukra mi értelme volt.2013. febr. 2. 12:24
2/10 anonim válasza:
Volt egy céluk,ami érdekében hazudtak.
Nem minden ember ilyen.
3/10 anonim válasza:
A belsődre kíváncsiak voltak, de a bensődre nem. Ízlelgesd ezeket a szavakat, hasznukat veheted.
4/10 anonim válasza:
Hidd, el vannak olyan fiúk (mint én) akiknek fontos a belső érték is. Sőt nekem inkább a belső a fontosabb mint a külső..(lehet furám hangzik de így van.)
5/10 anonim válasza:
gondolom nem hallottál az első látásra szerelemről...
6/10 A kérdező kommentje:
De épp ez az, hogy mindegyik szűz volt, és előadták, hogy ők csak komoly kapcsolatot keresnek.
2013. febr. 2. 12:28
7/10 A kérdező kommentje:
#5 az sem csupán arról szól, hogy jól nézel ki na akkor szeretlek
2013. febr. 2. 12:29
8/10 anonim válasza:
Sokan keverik a vonzódást a szerelemmel. Itt inkább fogalomzavart kellene feltételezni, nem rosszindulatot. Szerintem nem kell érte haragudni rájuk, és nem kell őket primitívnek nevezni. Az már valami, hogy te érted, hogy miről van szó. Ha akarod, akkor esetleg finoman őket is rá lehet vezetni, hogy ez nem az, amire gondolnak.
Egyébként az tény, hogy ez az érzés a bejárat a szerelem felé, és a legtöbb kapcsolat erre alapozódva indul, és válik később tényleges szerelemmé. Tehát nagy bűnt nem követtek el ezek a fiúk, csak pontatlanok.
9/10 anonim válasza:
Te figyelj, nem lehet, hogy mindenkiben valami hátsó szándékot keresel? Nehéz lenne valakit közelebb engedni magadhoz?
10/10 A kérdező kommentje:
#9 igen, sőt lehetetlen lenne, mert van párom.
2013. febr. 2. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!