Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen a szerelemben?
Figyelt kérdés
Van egy lány akinek külsőre biztosan bejövök. Az első talin laza is tudtam lenni a másodikon nem annyira.
Régen elégedetlen voltam a külsommel, erre pont azzal van a legkevesebb baj? Milyen dolog ez mar?
Miért gondoljak sokan, ha valaki nem csúnya akkor 10 barátnője lehet?
Hogyan lehetnek lazább?
Ha ez a csaj el is veszett, nem akarnék minden csajt a kozelembol elüldözni. Igy kellene egy tipp.
Ha bejövök neki gondolom nem ellenkezne egy csók, hosszas szajrapuszi, vagy egy nagy ölelés ellen nem?
2013. jan. 21. 07:28
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl gyorsnak tartotta az iramot? (csak tippelek)
2/3 anonim válasza:
Bocsi, de hány éves is vagy? Illetve a lány hány éves...
3/3 anonim válasza:
próbáld meg lassabban, második randin az ölelés az oké. ha nem vagy olyan laza 2.alkalomkor akkor nem a neked való csajokat találod meg, mert ha igazán szeretsz valakit akkor jól érzed magad vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!