Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért vagyok ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Nemrégiben megismerkedtem egy sráccal. Minden tökéletesen működött,nagyon jól kijöttünk egymással.Nem terveztem vele semmi komolyat csak,hogy picit dumálgassunk stb.Tisztában voltam vele,hogy nem működne a dolog hosszútávon,mert másik országban tanul és csak ritkán van itthon.Elejében nem is igazán tetszett,de végül beleszerettem a személyiségébe...
Hogyan tudnám elfelejteni?
2013. jan. 3. 22:46
1/3 anonim válasza:
Próbáld lekötni magad. Járj el futni, olvass. Tüntess el mindent, ami csak egy kicsit is rá emlékeztet.
2/3 anonim válasza:
Úgy, hogy nem találkoztok többé. Telefonszám kitöröl, stb.. :(
3/3 anonim válasza:
Verd ki a fejedből , járj el szórakozni ismerkedj más srácokkal , flörtölj, randizz, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!