Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én vagyok ennyire szerenc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy ez a megszokott?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan kérdést olvasok itt, ahol a magukat csúnyának valló fiúk arról beszélnek, hogy még így is keresik őket a lányok (nem feltétlenül a bombanők).

Nálam ez egyáltalán nincs így, nem tudom hogy miért? Nem tartom magam egy bányarémnek, az tény hogy Adonisz sem vagyok. Sok haverom van, társaságban általában aktívan részt veszek és állítólag jó a humorom is, valahogy mégsem akar összejönni semmi. Ha én próbálkozok, akkor le vagyok pattintva.

Szóval az a kérdés, hogy én vagyok a szerencsétlen, vagy a gy.k.-s többi csúnya srácnak van piszok nagy mákja?

2012. dec. 8. 21:53
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Akinek valami összejön az átlagos. A tényleg csúnyáknak, mint pl. nekem is, soha nem jön össze még egy mosoly sem lányoktól.
2012. dec. 8. 21:56
 2/33 A kérdező kommentje:
Én nagy általánosságban mindenkit meg tudok nevettetni, de valahogy mégsem volt még a 19 év alatt olyan, hogy egy lány kereste volna a társaságomat.. Mindig én futottam utánuk, még akkor is, ha tudtam hogy reménytelen.
2012. dec. 8. 21:58
 3/33 anonim válasza:

Én is ilyen vagyok. Nem tartom magam jóképűnek (nem vagyok bizalomhiányos, csak látom a többieket ). Átlagos testfelépítésű srác vagyok.

Értem nem rohannak a nők, nem vagyok macsó, nem villogok a pénzemmel, és bunkó sem vagyok. ( környezetemben vannak ilyenre példák, és a lányok is többet lógnak velük)

Viszont szeretek beszélgetni, bárkit képes vagyok leszólítani, és a lányokkal is tökre el tudok beszélgetni bármiről, olykor megnevettetni. Ilyenkor ők is szívesen beszélnek ( az tűnik le, nem koptatnak le). Viszont ha nem szólnék hozzájuk, nem szólítanám le őket, nem érdeklődnének felőlem. Csak ha én állok le beszélgetni, akkor tudok beszélgetni velük, nekem kell mindig nyitnom.

Körülöttem a bunkó nagyképűeknek vannak csajai, és ahogy hallom őket, értelmes mondatokat nem tudnak összerakni, csak mégis jobban néznek ki, partiállatabbak is (jól néznek ki, csajok tapadnak), de amúgy beszélgetés alacsony szint.

Úgy tűnik a külső számít, maga példáján ezt szűrtem le.

2012. dec. 8. 23:04
 4/33 anonim ***** válasza:
Azért azt ne várd a nőktől, hogy majd azok mennek oda hozzád. Ez szinte olyan ritka, mint a piros hó. Egyszerüen a nők elvárják,hogy oda legyen menve hozzájuk, és meg legyenek hódítva. Ez van. Van egykét kivétel akik nyitottabbak, bevállalósabb lányok, ezekkel nem hozott téged még össze a sors. Az,hogy bejössz -e a nőknek vagy sem, inkább abból jön le leginkább,hogy hogyan viszonyulnak hozzád, hogyan néznek rád, hajlanak e a beszélgetésre veled ha közelükbe keríted magad, vagy inkább csak elutasítóak, távtartóak ekkor. Állítólag jó a humorod. Lehet hogy átba sztak. lehet hogy akikkel összehoz a sors, azok nem egy átlagos külsejű humorheroldot keresnek maguknak. A humor az még magában zéró, lószar, ha egyébként nem tetszik kutyának sem , a képed. a humor az csak egy extra, ami a külső szimpátia után meg is fogja, tartja a nőt hosszútávon. De ha te nem tetszel a nőnek, akkor fosik az a humorodra nagyívben. Örül inkább, hogy ennyire humorkodós jókedved van annak ellenére,hogy mennyire nem kellesz neki :))
2012. dec. 10. 22:54
 5/33 anonim ***** válasza:
Hmmm ezt a kérdést én is felteszem magamba sokszor... Én elég jó pasinak tartom magam... Jól öltözök, jó képű is vagyok sztem... (bár már most tudom h 100 an egoistának fognak nevezni akik unatkoznak és kötekedni akarnak) testem is elég jó... Szal egy 10-es skálán 9-es nek vallom magam. Mégsem nagyon jön össze semmi. Bár én tudom is az okát... a lányok valahogy nem buknak a férfias, és komoly srácokra. Nálam ez a gond.
2012. dec. 18. 23:25
 6/33 anonim ***** válasza:

Van egy iylen hülyeség most ez járja a neten az útját:

-Kik vagyunk mi!?

-NŐK!

-Mit akarunk!?

-NEM TUDJUK!

-Mikor akarjuk!?

-MOST!

kb a lényeget jól takarja. Ha csak nem fogod ki az 1%ot aki megszerzi magának amit akar, úgy hogy belédesik pont arra, hogy odamenjenek hozzád nincs esélyed.

Még akkor se fog kezdeményezni ha odáig van érted. Ha van valami amit szeretsz csinálni csináld és érezd jól magad a hasonszőrűekkel. Ha pedig akad ott szabad lány aki tetszik nyugodtan mutasd ezt ki.

2012. dec. 18. 23:39
 7/33 anonim ***** válasza:
Jackass nagyon komoly lehetsz :D
2012. dec. 18. 23:39
 8/33 anonim ***** válasza:

"Jól öltözök, jó képű is vagyok sztem... (bár már most tudom h 100 an egoistának fognak nevezni akik unatkoznak és kötekedni akarnak) testem is elég jó... Szal egy 10-es skálán 9-es nek vallom magam. Mégsem nagyon jön össze semmi."

Figyelj, nekem egyik férfi olyan, mint a másik, nemigen látok különbséget köztük. A nőknek nem olyan a vizualitásuk, mint a férfiaknak. Pl. nekem új munkahelyem van, és az első 2 nap alatt 5-6 férfit mutattak be. Egyáltalán nem tudom őket megkülönböztetni egyelőre.

Tehát a nőknek egyáltalán nem észlelhető sávban gondolkodol, hogy hogyan lehetnél jobb. A számunkra észlelhető dolgokban meg teljesen passzív vagy.

2012. dec. 26. 00:39
 9/33 A kérdező kommentje:

Szegénynek van valami gond a fejével, normális ember szerintem nem tartja ilyen nagyra saját magát.

Viszont a kérdésemről még mindig elmondhatjátok a véleményeteket! :)

2012. dec. 26. 00:42
 10/33 anonim ***** válasza:
Attól függ. Hogyan próbálkozol?
2012. dec. 26. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!