Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy ez a megszokott?
Rengeteg olyan kérdést olvasok itt, ahol a magukat csúnyának valló fiúk arról beszélnek, hogy még így is keresik őket a lányok (nem feltétlenül a bombanők).
Nálam ez egyáltalán nincs így, nem tudom hogy miért? Nem tartom magam egy bányarémnek, az tény hogy Adonisz sem vagyok. Sok haverom van, társaságban általában aktívan részt veszek és állítólag jó a humorom is, valahogy mégsem akar összejönni semmi. Ha én próbálkozok, akkor le vagyok pattintva.
Szóval az a kérdés, hogy én vagyok a szerencsétlen, vagy a gy.k.-s többi csúnya srácnak van piszok nagy mákja?
Hát, köszönöm szépen.
Sokszor úgy érzem, hogy jobb lett volna 100 évvel ezelőtt születni. Akkor valahogy képesek voltak az emberek társat találni, és nem k urválkodott mindenki össze-vissza (fiúkra is ugyanúgy vonatkozik)
Jól megvoltak ŐK, de egy mai ember nem volna meg jól azon feltételek között. Mert alacsonyabb életminőségen éltek, ahol a túlélésért tett erőfeszítésen volt a hangsúly, és nem volt fontos a szerelem annyira, mint ma. A szerelmet elnyomták a túlélési szempontok érdekében.
A szerelem nem múlik el.
Ami elmúlik, az a fellángolás szerelem nélkül.
Jó meglátás, ez valóban így van.
De én még mindig bevállalnám a 100 évvel ezelőtti állapotot :)
A szerelmet mint olyat, "megszokhatónak", illetve egy idő után lecsendesedőnek érzem, tehát ilyen szempontból nem fontos.
Tapasztaltam már igazi szerelmet, és jól rá is b asztam, ezért aztán félek tőle és nem ez az elsődleges szempont.
Talán a szeretet (nem egyenlő a szerelemmel) az elsődleges, aztán utána meg a hűség. Én ha valakivel összejövök akkor nem hetekre, hónapokra tervezek, hanem hosszú-hosszú évekre és ezt nem csak mondom, hanem kötelességemnek is érzem.
Most nagyon komornak hangzok szerintem, de ez ne tévesszen meg.
Jó, ezeket adod. De mire jó Neked a kapcsolat?:)
Mit nyersz vele?
Én csak egy kis szeretetre vágyom, mert azt nem kapok sehonnan. Kb ennyi az elvárásom.
Nyílván olyannal aki külsőre taszít, nem jönnék össze, mert akkor a fene megette az egészet. De ezen kívül csak a szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!