Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én járok mindig így vagy más is hasonlóan szerencsétlen ebben a témában?
Szóval észrevettem, hogy megtetszik egy pasi, de sorozatosan úgy járok, hogy van barátnője! (nem egy-két alkalommal volt már ilyen) :O
Általában ti is beletörődtök, mint én vagy elkezdtek taktikázni, elcsábítani a pasit?!
Kíváncsi vagyok, hogy ki mit tesz ilyenkor.
Én az a csendben szenvedős típus vagyok...:D
Ne szenvedj. :)
Először is ne éld bele magad semmibe, amíg nem tisztázott, hogy kölcsönös a szimpátia, lehet belőle több, akkor nem érnek csalódások. Tarts több vasat a tűzbe! :D
"a szomszéd pasija mindig zöldebb" ?
szerintem azon ne gondolkodj, hogy elcsábítod más pasiját. rengeteg egyedülálló, jóarc srác van. járj nyitott szemmel.
Sokmindentől függ. Pl hogy ismerem e a lányt, ha igen akkor milyen a viszonyunk.
Ha nem ismerem a lányt és nagyon tetszik a srác és látom, hogy éppen én sem vagyok semleges neki akkor szépen lassan finoman közeledek felé :)
Gondoltam már rá, de nem lenne jó érzés nekem, ha én "bombáznám" szét a kapcsolatukat! :S
És eddig mindig úgy volt, hogy állítólag jól megvolt az épp aktuális pasi a barátnőjével..., áhh szóval nehéz ez...:/
#3!
Nem is gondolkodom olyanban, hogy elcsábítsam más pasiját, de írtam is, hogy én ebbe beletörődök...:)
#8!
Kérlek, itt most ne gyere ezzel a szöveggel. Én most egy egyszerű, ártalmatlan kérdést tettem fel!
Hol tehetek/tehetünk róla, hogy az az illető tetszik meg, akinek van barátnője!
8-as, te csak sajnáltatod magad. menj, tegyél is valamit, ne csak a gép előtt ülj.
kérdező: az nem szükségszerű, hogy csak a társas pasik tetszenek meg. ilyen közegben élsz, neked is nyitnod kellene más irányba (mint nyolcaskának).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!