Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én járok mindig így vagy más is hasonlóan szerencsétlen ebben a témában?
Figyelt kérdés
Szóval észrevettem, hogy megtetszik egy pasi, de sorozatosan úgy járok, hogy van barátnője! (nem egy-két alkalommal volt már ilyen) :O
Általában ti is beletörődtök, mint én vagy elkezdtek taktikázni, elcsábítani a pasit?!
Kíváncsi vagyok, hogy ki mit tesz ilyenkor.
Én az a csendben szenvedős típus vagyok...:D
2012. dec. 7. 13:01
12/15 anonim válasza:
11-es beteg, köszönöm szépen! :)
13/15 anonim válasza:
Én pont így vagyok pasiként, már elmúltam 20 és ebben a korban az a helyzet hogy aki normális annak a 90%-a foglalt, ezért aztán akikkel jól érezzük magunkat azok jó eséllyel foglaltak :/
Sokan nem is értik h miért nincs senkim, pedig nagyon egyszerű az oka, én se teszek tönkre 1 kapcsolatot sem, szabad lány ilyen korban pedig már nincs..
14/15 anonim válasza:
de van szabad lány. én 30 évesen találtam 24! éves szabad lányt, aki ráadásul nem a város k*rvája volt, de mégis bulizós, nyitott, jó fej, stb. ráadásul nagyon csinos is. ja és aztán elvettem feleségül :)
15/15 anonim válasza:
én amondó vagyok, hogy annak az embernek kell tekintettel lennie a párjára akinek van. és nem a harmadik félnek. ha tetszik valaki, akkor próbáld meg kideríteni kölcsönös e. viszont ha nemet mond, mert van barátnője, akkor nem szabad erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!