Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiatlan, szerencsétlen, dolog, ha nem vagyok csajozós és nem szedem fel a nőket?
Én még sose csajoztam, sose volt ilyen, hogy kell ez a nő odamegyek és felszedem aztán futok utána, megszerzem és társai.
Eddigi 2 kapcsolatomnál (27 évesen), úgy jöttem össze, hogy ismeretségből, suliból stb. jól éreztük magunkat és így szép lassan kialakult
Nem, a férfiasságnak semmi köze a csajozás módjához, vagy hogy hány lánnyal jártál.
Én többe nézek egy olyan embert, aki 1-2 lánnyal jár egész életében, de ők olyanok is, mint a suttyó kis nyálgépeket, akik minden hétvégén felszednek valami részeg buta ribit, és azt hiszik tudnak valamit, hogy hej, de nagy legények.
A másik pedig az, hogy hogyan bánsz a nőkkel (és nem csak azzal, akivel kapcsolatban vagy). Ezt már nem fejtem ki, de szerintem elmondtam a lényeget.
Nem férfiatlan!
Elég ha filccel megjelölöd őket! a többit én rendezem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!