Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerencsétlen dolog az ha koliból járok valakivel?
Sztem egyáltalán nem,ha vki szeret vkit nem az fog dönteni ezen,hogy hányszor vagytok együtt...ha szakítanátok annak biztosan más oka lenne...
Am milyen a koli?Bocs,h csak így megkérdezem,csak idén én is az leszek...és kíváncsi vok rá,mert egy kicsit parázok :)
Ki tudja. Mivel lakva ismeri meg egymást az ember, ha nem vagytok összeillők, az hamarabb ki fog derülni, mint ha az egyikőtök debreceni, a másik meg nagykanizsai, és kéthetente találkoztok Budapesten 3 órára... (Ebben az esetben később, ad absurdum házasság után, gyerekkel a pociban derülhet ki, hogy képtelenek vagytok együtt élni.)
Szóval szerintem nem gáz, nem probléma. Egy dologra kell felkészülnötök: ha szakítás lesz belőle, akkor is tudnotok kell ugyanabban a közegben működni tovább. (Szobacserét lehet kérni, tehát akkora baj azért nincs.)
elsőnek: Nem gáz a kooli csak első évben szekálnak kicsit a negyedikesek(erettsegizok) am ha elég határozottan meg mered védeni magad(mmint szóban) nem piszkálnak max annyival mint 1mást magyarul befogadnak :D
nálunk legalábbis így ment
Izgi.)
Betegszobába, mosodába dugni:):)hmmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!