Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én vagyok ennyire szerenc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy ez a megszokott?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan kérdést olvasok itt, ahol a magukat csúnyának valló fiúk arról beszélnek, hogy még így is keresik őket a lányok (nem feltétlenül a bombanők).

Nálam ez egyáltalán nincs így, nem tudom hogy miért? Nem tartom magam egy bányarémnek, az tény hogy Adonisz sem vagyok. Sok haverom van, társaságban általában aktívan részt veszek és állítólag jó a humorom is, valahogy mégsem akar összejönni semmi. Ha én próbálkozok, akkor le vagyok pattintva.

Szóval az a kérdés, hogy én vagyok a szerencsétlen, vagy a gy.k.-s többi csúnya srácnak van piszok nagy mákja?

2012. dec. 8. 21:53
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Hát én az a hülyébb fajta vagyok, aki inkább beszélgetésekkel próbálja meghódítani a kiszemeltet.. Szóval "konzervatívnak" számítok, nem vagyok velük bunkó, nem szemétkedek.. Próbálom keresni a társaságukat, de nem látom, hogy viszont is így lenne.
2012. dec. 26. 00:48
 12/33 anonim ***** válasza:

És hogyan fejezed ki, hogy nem csak mint ember, hanem mint nő is érdekelnek Téged?

Hogyan keltesz bennük szexuális vágyakat?

2012. dec. 26. 01:08
 13/33 A kérdező kommentje:
Számomra félreérthetetlen testi jelekkel, pl keresem a szemkontaktust, közel ülök hozzá, illetve próbálom/nám elhívni sétálni, vagy meginni valamit.. ilyenek.
2012. dec. 26. 01:19
 14/33 anonim ***** válasza:
És mondod is, hogy az randi? Vagy egyértelművé teszed, hogy meghívod, és nem ki-ki alapon haverként mentek?
2012. dec. 26. 01:43
 15/33 A kérdező kommentje:
Igen, azt egyértelműsítem hogy meghívom (meghívnám).
2012. dec. 26. 18:16
 16/33 anonim ***** válasza:

Akkor mindent jól csinálsz.

:)

A többieknek meg, akiket irigyelsz, nem olyan a kapcsolatuk, amilyent Te szeretnél.

Hány éves vagy?

Van valamilyen személyes adatlapod a neten?

Milyen kapcsolato(ka)t és milyen életvitelt szeretnél?

2012. dec. 26. 20:16
 17/33 A kérdező kommentje:

19 vagyok.

Adatlapom az van, érthető okok miatt most nem teszem ide ki a linkemet :)

Igazából egy olyan kapcsolatot szeretnék, ahol mindkét fél számíthat és támaszkodhat a másik félre. Saját felfogásom szerint az élet értelme a szeretet, szóval ez lenne még fontos.

Életvitel, meg hát.. Az majdnemhogy mindegy is, ha van szeretet.

2012. dec. 26. 21:18
 18/33 anonim ***** válasza:

Akkor az van, hogy fiatal vagy még.

19 évesen még ne húzd le a rolót!:) Nyugtával dicsérd a napot, stb.:)

2012. dec. 26. 21:37
 19/33 A kérdező kommentje:
Mindenki jön ezzel a fiatal vagy még dumával, amitől már herótom van.. :/ nem tudom hogy fiatalon miért ne találhatna az ember maga mellé egy társat.
2012. dec. 26. 21:49
 20/33 anonim ***** válasza:

Figyelj, akkor mondom másként.

Azt kérdezted, "Csak én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy ez a megszokott?"

A rövid válasz az, hogy ez a megszokott.

:)

Lehetne fiatalon is, de rendszerint nem lesz. Ez egy ilyen bolygó 2012 végén.

2012. dec. 26. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!