Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy ez a megszokott?
Rengeteg olyan kérdést olvasok itt, ahol a magukat csúnyának valló fiúk arról beszélnek, hogy még így is keresik őket a lányok (nem feltétlenül a bombanők).
Nálam ez egyáltalán nincs így, nem tudom hogy miért? Nem tartom magam egy bányarémnek, az tény hogy Adonisz sem vagyok. Sok haverom van, társaságban általában aktívan részt veszek és állítólag jó a humorom is, valahogy mégsem akar összejönni semmi. Ha én próbálkozok, akkor le vagyok pattintva.
Szóval az a kérdés, hogy én vagyok a szerencsétlen, vagy a gy.k.-s többi csúnya srácnak van piszok nagy mákja?
És hogyan fejezed ki, hogy nem csak mint ember, hanem mint nő is érdekelnek Téged?
Hogyan keltesz bennük szexuális vágyakat?
Akkor mindent jól csinálsz.
:)
A többieknek meg, akiket irigyelsz, nem olyan a kapcsolatuk, amilyent Te szeretnél.
Hány éves vagy?
Van valamilyen személyes adatlapod a neten?
Milyen kapcsolato(ka)t és milyen életvitelt szeretnél?
19 vagyok.
Adatlapom az van, érthető okok miatt most nem teszem ide ki a linkemet :)
Igazából egy olyan kapcsolatot szeretnék, ahol mindkét fél számíthat és támaszkodhat a másik félre. Saját felfogásom szerint az élet értelme a szeretet, szóval ez lenne még fontos.
Életvitel, meg hát.. Az majdnemhogy mindegy is, ha van szeretet.
Akkor az van, hogy fiatal vagy még.
19 évesen még ne húzd le a rolót!:) Nyugtával dicsérd a napot, stb.:)
Figyelj, akkor mondom másként.
Azt kérdezted, "Csak én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy ez a megszokott?"
A rövid válasz az, hogy ez a megszokott.
:)
Lehetne fiatalon is, de rendszerint nem lesz. Ez egy ilyen bolygó 2012 végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!