Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni? Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Na most suliba nem tudok, nincs esélyem.. munkahelyen nincsenek fiúk, buliba nemsok esély van, hogy kifogsz egy nem részeget és normális.. interneten undorító.. az elején azt hittem na majd ott jó lesz, de nem mert az első pár nap tök normálisak a fiúk aztán hupsz egyszerre megőrülnek.. szóval internetes társkeresésnek is lőttek.. akkor manapság hol lehet ismerkedni?
18/L
2012. dec. 29. 18:59
3/21 anonim válasza:
Minek ezek a felesleges körök, titkon te is arra vágysz, hogy valaki rád írjon..
4/21 anonim válasza:
lehet reménytelen vagy, esetleg nagyok az igényeid.
5/21 anonim válasza:
én is ígyvagyok vele mai világban hol lehetmár normális csajt találni? én ittvagyok egyedül és társat keresek 20/F
6/21 anonim válasza:
Neten, azon belül velem, én pár nap után se őrülök meg xD
7/21 anonim válasza:
Hát már én is földön vízen levegőben keresek valakit, csak nem találok... ez van, de majd egyszer hátha.
8/21 A kérdező kommentje:
az igényeim mondjuk elég nagyok.. nem fogok összejönni egy leamortizált, drogos, ápolatlan, drogos (ja upsz ezt már írtam) pasival, sőt még üt meg nemtudom.. mert a környezetemben az összes barátnőmnek ilyen pasija van.. nekik ehhez, hogy van gusztusuk?
2012. dec. 29. 19:06
9/21 anonim válasza:
amiket írtál nem nagy igények :D
10/21 anonim válasza:
Azt tőlük kérdezd. Biztos jó az anyagi háttér a kis szintetika gyereknek vagy nagy a fasz.a ami manapság a lányoknál alap követelmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!