Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni? Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Na most suliba nem tudok, nincs esélyem.. munkahelyen nincsenek fiúk, buliba nemsok esély van, hogy kifogsz egy nem részeget és normális.. interneten undorító.. az elején azt hittem na majd ott jó lesz, de nem mert az első pár nap tök normálisak a fiúk aztán hupsz egyszerre megőrülnek.. szóval internetes társkeresésnek is lőttek.. akkor manapság hol lehet ismerkedni?
18/L
Manapság az olyan típusú srácok kellenek a lányoknak, mint amilyenek a barátnóidnek vannak. Ha nekik ez kell legyen.
De szerencsére vannak még normális srácok. :) Look at me :)
ha ennyire fontos az egészség menj be az egyetem egészségügyi karára ahova én járok. De nagyon rövid szoknyába :DD
Nekem is baromi fontos az egészség, testépítek, már azért is.
interneten azért lehet jó arcokat találni, na habár nem biztos, hogy feltétlen párkapcsolat szempontjából, de min. egy jó barátság ki alakulhat tapasztalataim szerint
amúgy, hol élsz, ahol ilyen "könyörtelen" a helyzet?:DDD
19/f
nekem sem sikerül :D vagy nincs időm rá, vagy nem találok egy magamhoz való lányt :S
20 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!