Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért hasonlítgatják a nácikat...

Miért hasonlítgatják a nácikat és Jobbikot az emberek? Miért ennyire primitívek és buták?

Figyelt kérdés

Sokszor veszem azt észre, hogy ma nagy "divat" egyes körökbe, ha nagymagyarországos elvarród van és a nyakadra vagy a tarkopasz fejedre van tetoválva hogy 88! Mi köze a kettőnek egymáshoz?

Értem én,hogy a Jobbik fel meri vállalni, hogy vannak etnikai problémák, de azt nem azt jelenti, hogy már rögtön nácik. Ezt a helyzetet mindenki félre érti vagy csak én vagyok ennyire hülye hogy ilyen a meglátásom?

2013. aug. 4. 14:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%
Ezt a mazsihisz terjesztette el,meg 1-2 fogyatékos cigány...
2013. aug. 4. 14:58
 2/12 anonim ***** válasza:
48%

Mivel a baloldal tart a Jobbiktól, kénytelenek voltak lehazudni a csillagos eget.

Ezért kellett meghalnia a romáknak is.

2013. aug. 4. 15:00
 3/12 A kérdező kommentje:

de 1-2 jobbik szimpatizáns is félreérti ezek szerint...

mert párosítják a jobbik eszméit a náci jelképekkel (pl. 88, horogkereszt, SS, stb stb)

2013. aug. 4. 15:03
 4/12 anonim ***** válasza:
35%

Az MSZP és a Jobbik , ennek a két pártnak valóban vannak kommunista/náci szimpatizánsai.

Például a nagy öreg MSZP szimpatizánsok akik azt hiszik, hogy ismét szocializmus lesz meg elvtársazás , vagy a Jobbiknál is akad 1-2 valóban náci szimpatizáns akik nemzetiszocializmust , meg hasonlókat akarnak.

Szerencsére ezek mindegyik pártban csak egy kisebbség ,nem is kell őket komolyan venni.

2013. aug. 4. 15:30
 5/12 anonim ***** válasza:
37%

Miket nyilatkoztak a c.gányokról?

Miket nyilatkoztak izraelitákról/Izraelről?

Véletlen, hogy a kb. 15 történelmi zászló közül, pont azt az árpádsávos zászlót választották, amit a nyilasok is használat?

Militáns szervezetei?

KÉRDÉS EZEK UTÁN MÉG, HOGY AZOK???

2013. aug. 4. 16:37
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

5-ös, tanulj meg írni, és gondolkozz, még mielőtt hülyeségeket válaszolsz.

De válaszolva a kérdésedre kedves 5-ös:

1. Csak az igazat mondták, elvégre van cigánybűnözés, bár lehet hogy az olyan kulákok mint te még nem tapasztaltátok meg.

2. Simon Peresz, Izrael elnöke nyilatkozta hogy "felvásároljuk Magyarországot". Nem kell ferdíteni, hogy csak befektetnek meg ilyenek, ez a kijelentés mindent elárul. Gyarmatosítani akarnak, ezért nevezik őket gyarmatosítóknak, és ezért mondta a Jobbik hogy vigyék el a mocskos mancsukat Mo-ról.

3. Amilyen paraszt vagy, lehet hogy nem vetted észre hogy az "árpádsávos" (helyesen leírva: Árpád-savos) zászló benne van a címerünkben, 1000 éves jelképe a magyarságnak. Továbbá: az Árpád-sávos zászló 4 piros és 4 fehér csíkból áll. Ezzel szemben a nyilas zászló 5 piros és 4 fehér csíkból, továbbá egy vörös háttérből, egy fehér 45°-ban elforgatott négyzetből, egy zöld nyilaskeresztből és egy fehér "H" betűből áll, bár egy fogyatékkal élőtől nem várom el hogy ezt észrevegye.

4. Nem kérdés, egyértelmű hogy nem nácik.

2013. aug. 4. 18:37
 7/12 anonim ***** válasza:
38%

Tessék, kérdező, élő példa a 6. válaszoló: csípőből leparasztozza, lekulákozza és lefogyatékosozza az előző válaszolót EGYETLEN válasz pár során belül.

Plusz kioktatja, hogy tanuljon meg írni, holott pont ő nem írta helyesen azt a szót, amit kifogásolt. Tessék, az E-nyelv és az MTA "véleménye", azaz a helyesírási szabályzat szerinti alak:

"Az árpádsávos vagy az Árpád-sávos a helyes írásmód?

A köznevesült alak, vagyis az “árpádsávos” alakot javaslom. Így tartalmazza a szót Laczkó Krisztina és Mártonfi Attila Helyesírás című könyve is (Osiris, 2005, 473.)."

[link]

"1801. Kérdéses szó: árpádsávos zászló - ?

Válasz: árpádsávos zászló"

[link]

2013. aug. 4. 18:48
 8/12 anonim ***** válasza:
31%

5. v. újra!

Ez a nap legjobb vicce: :)

" lehet hogy nem vetted észre hogy az "árpádsávos" (helyesen leírva: Árpád-savos)"

"Árpád-savos" ????? Milyen savos? Tejsavós? :)Akkusavós?

Ekkora szittya magyar vagy, hogy kioktatsz és még a helyesnek gondolt választ sem tudod leírni? :) :) :)

1. Tudod mit jelent egyáltalán az a szó, hogy kulák?

-"cigánybűnözés"

És mi van a magyarbűnözéssel?

Minden c.gány bűnöző a csecsemőtől az aggastyánig? Mindet ismered?

2. "Nem kell ferdíteni, hogy csak befektetnek meg ilyenek, ez a kijelentés mindent elárul. "

"Jobbik hogy vigyék el a mocskos mancsukat Mo-ról. "

Igazad van, az is hülye aki egy ilyen gyűlölködő, "feljelentgető", bűnbakkereső, csodaváró országba egy forintot is befektet! Az országnak úgy kell a működőtőke -legyen az akár német, szuhaéli, vagy grönlandi- mint sivatagba az oázis! De a "dzsobbikosok" szerint nem!

Minek ide munkahelyteremtés, fejlesztés? Nem és nem..... ez gyarmatosítás!!! Egyértelmű nem?

Majd bámuljuk a nagy magyar üres pusztát, meg kiküldjük az embereket szemetet szedni munkahelyteremtés címén.

Elviszi máshova a tőkéjét - befektetését és még a lába nyomát is megcsókolják.

Még lehetne bővebben is írni, nem is értem minek vitatkozok egy ilyen visszamaradott fogyatékossal!

2013. aug. 4. 19:32
 9/12 A kérdező kommentje:
hé! A "paraszt" szót ne használjátok, mert az nem gúnynév! A parasztok jó emberek, dolghoznak! "Amíg a falusi nem szarik, a városi nem eszik."
2013. aug. 4. 22:29
 10/12 anonim ***** válasza:
20%

Valamilyen szinten igazatok van.

De itt az a gond hogy tényleg, a jobbikos képviselők, és a jobbikos szimpatizánsok nagy része, antiszemita, illetve rasszista, netán homofób de azt is megesik hogy ez mind együtt. Aki ezt letagadja az nem mond igazat.

Én sokat civódtam a jobbik és a fidesz között, sokat figyeltem a jobbik felszólalásait, rendezvényeit stb.

De rengetegszer kifejezetten cigánygyűlölő vagy zsidógyűlölő mondatok hangoztak el a rendezvényeiken, vagy esetleg Vona Gábor szájából, nem a "cigány bűnözés" szó zavart engem, hanem hogy pl ellopják a cigányok, a vasúti sínek kerekeit, de majd a jelenlévők összedobják hogy újra menjek a cigányokkal a vonat auswitchba.

Rengeteg agresszív fellépésük van a kisebbségekkel szemben és ez nagyon eltántorítja az embereket a jobbiktól. Legalábbis engem mindenképp.

A másik, meg hogy a kisebbségekkel szemben tényleg van egy gyűlölet vagy irtózat ami szerintem megalapozott.

Pl.: jogász ismerőseim akik büntetőjoggal foglalkoznak mind cigánygyűlölők hiszen látják hogy 10 gyilkos közül 9 vagy 10 roma származású.

Szerintem ha nem a probléma "kiirtásával" foglalkoznának hanem megoldásával talán több szimpatizánst nyernének mint vesztenének.

2013. aug. 5. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!