Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért ilyen primitívek a...

Miért ilyen primitívek a kurucinfo hozzászólói?

Figyelt kérdés

Tudom, már a cikkek hangvétele is elég érdekes, de a kommentek olvasása közben általában fogom a fejem és nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.

Itt van pl ez a cikk [link] Egy öregember haláláról szól, az most szerintem mindegy, hogy mit szeretett az öreg az életében. Erre pedig az olvasók a nevüket felvállalva úgy reagálnak, hogy 'nem temetőbe, hanem dögkútba való' stb. Szerintem ez nemigazán normális.

2011. aug. 5. 16:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
Nem ember volt, hanem búza... Mindenkivel úgy bánunk, ahogy megérdemli.
2011. aug. 5. 18:05
 2/13 A kérdező kommentje:
és ha a fiad is az lesz?
2011. aug. 5. 18:37
 3/13 anonim ***** válasza:
12%
Embert nevelek belőle, nem búzát.
2011. aug. 5. 18:50
 4/13 A kérdező kommentje:
Tudod, ez nem így megy. Belőled sem tudnának meleget nevelni, a meleg fiadból se heterot:)
2011. aug. 5. 20:07
 5/13 anonim ***** válasza:

A melegség a génekben van. Ha rossz környezetben van, akkor előjön, ha nem, akkor nem.

És ha mégis az lenne? Pszichológus, ha az nem használ, akkor takarodjon külföldre.

2011. aug. 5. 20:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül beszélnek így róla.
2011. aug. 5. 21:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Mert ostobák. Ahogy a kedves 45%-os válaszoló is. Ilyenkor örülök, hogy anyukám nem egy utálkozó barmot, hanem normális embert nevelt belőlem.
2011. aug. 6. 22:26
 8/13 anonim ***** válasza:
22%

A kijelentésedben csak az a baj, hogy:

1: Nem vagy ember.

2: Anyád egy féreg, és korcsot nevelt belőled.

2011. aug. 6. 23:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Inkább örülni kéne, hogy van egy ilyen oldal, ahol valós híreket lehet olvasni.

Kicsit alpári néha? Jómagam sem szeretem ezt, de mostanában én is gyakran vagyok az. Természetesen ez teljesen érthető, már több mint 100 éve ránk jár a rúd, s akiben van egy kis szeretet a népe iránt, az érzi ezt. Viszont büszkék lehetünk arra, hogy ilyen erősek és kitartóak vagyunk. Más népek már rég beledöglöttek volna ebbe az egészbe.

2011. aug. 6. 23:38
 10/13 A kérdező kommentje:
ez a szöveg erősen emlékeztet a 'kiválasztott nép'-dumára, amit ti előszeretettel hangoztattok egy bizonyos néppel szemben. akkor most a magyarok is ugyanolyanok, mint a zsidók?
2011. aug. 6. 23:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!