Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz szavazók: Jövőre is...

Fidesz szavazók: Jövőre is rájuk szavaztok?

Figyelt kérdés

Például, észrevettétek hogy itt is nagyban megy a zsebtömés?

Annyira szórják a pénzt, hogy már fáj :D

A községünk szeméttelepének eltüntetésere közel 2milliárd forintot fektetnek..szánalmasak ezek a politikusok..

Sokan, azért utáljuk a politikát mert kész zsebtömőverseny :P

Van itt olyan, aki jövőre már a Jobbikra voksol?

2013. júl. 30. 17:51
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
11%

Óh Nem akartam én megsérteni Nagyméltóságodat,csupán anynynynyit akkkakartam kökököközölni Nagyméltósásásáságodal hogy velem jót tett ez a korm

Köszönöm a válaszodat,mert csal íggy volt lehetőségem válaszolni,és nem titkolom el.csodjót nevettem válaszomnak Komolyra fordítom.hátha sikerül. A magas politikához én nem értek (mellesleg a hazudozáshoz se,pl.: azt se tudom mi az a fikázás) No meg a banki dolgokhoz se. Szeretném a részleteket elkerülni,hisz az nem tartozik senki idegenre. A ház amiben lakom a testvéremmel vettük közösen.Én csak haszonélvező vagyok mert nem szeretem a dolgokat túlbonyolítani. Erre vett fel az ő lánya tudtommal és beleegyezésemmel 5 mill. deviza hit,mert az akkori korm. olyan magas kam. számolt,hogy akkor ez így látszott jónak.Círka két év múltán a fizetendő már 6 mill. lett -rendes törlesztés mellett!!!!!!!! -A törlesztendő rész kezdeti 38 000 helyett 72 000 lett. Amikor ezt megtudtam,azt hittem megnyílik alattam a talaj.Szólni se tudtam Csak soká jöttem rá: nem a Csiborázó a magas ,hanem a bankok pofátlansága. A korm segítsége az volt: megadta a lehetőséget hogy egy össz.-ben vissza fizethessük. Isten segítsége meg az volt,hogy adott egy vevőt aki megvette földünket amit már különben se tudtunk művelni 5mill.ért. egyet meg a tesom valahogy összesikerített .nehezen,de nem lettünk lapátra téve (sajnálod?) Én örülök,hogy nem sikerült a bankoknak házunkat elcsaklizni. Te szereted a z idegen szavakat tán ezt is érted.

Nos akármint van,akár hogy van a vázolt - igaz!!! - történetismeretében tán megérted,hogy amig élek én a FIDESZ-re szavazok - Bárcsk ne élnék soká mi? - Ne ezen akadj fen hanem azon ,hogy voltak "elvtársak" akik képesek voltak,még másodszor is amöszömöpö-re szavazni!!! Pedig azok azmszmp-ből lettek. Ugye látod már,hogy mi nem árulunk egy gyékényen? Ha ezen fennakadsz,te bajod. Én ettől függetlenül minden jót kivánok,csak szoci sikert nem. Jaj el ne felejtsem: Életem munkás élet volt. Amink van a tíz körmünkkel kapartuk össze! Nem banki módszerrel. Nos az ilyen embereknek bizony fáj ha a bank,vagy más micsoda mondja: "mostsntól majd kóvájogharsz az utcán."

2013. aug. 29. 16:59
 42/51 anonim ***** válasza:
82%

Főleg az utolsó hozzászólásod megerősített abban, hogy nem érdemes neked érveket felsorolni.

Magyar nyelvtanból azt hiszem, Schmitt Pál "álamfő" lehet a példaképed, míg retorikában Wittner Mária, Erkölcstanból pedig Lázár, aki szerint havi 22000-ből meg lehet élni.

Egyébként nem tudom, honnan veszed hogy ellenségemnek tekintelek, és rosszat akarok neked. Ez a paranoia bizony Orbánra jellemző.

2013. aug. 29. 18:44
 43/51 anonim ***** válasza:
11%
Ezt jól összeszedted. Ha majd hazudni akarok tanulni,hozzád megyek. Túlteszel Gyúrcsányon,Bajnain és Mesterházin is.
2013. aug. 29. 21:39
 44/51 anonim ***** válasza:
11%
Még mindig jobb ha az általad említett lenne a példaképem,mint neked a három hazaáruló bitang.
2013. aug. 29. 21:42
 45/51 gergő 010 ***** válasza:
51%
ja
2013. okt. 24. 10:27
 46/51 A kérdező kommentje:

Én is amúgy :)

A többi alternatíva rosszabb...

2013. okt. 24. 11:14
 47/51 anonim ***** válasza:
62%
sőt még az után is,meg az után is,meg az után is. Nem írom tovább. ez az egész oldal.
2013. okt. 24. 11:56
 48/51 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Nem szabadna őket megszavazni,mert még rosszabb jön. Valószinűleg velük már 4 év múlva nem lesz szabad választás sem.

Ez egy rendkívül agressziv,pökhendi,tévedhetetlennek

hitt emberek gyülekezete a "nemzet bölcsével" megspékelve.

Ezt mint volt Fidesz szavazó mondom!!

2013. okt. 28. 12:08
 49/51 anonim ***** válasza:
51%

Csak azért mert meghülyültél. Ha téged vágtak volna ki a házadbol az ex korm. jóvoltából. Másképp beszélnél.

Mennyit fizet a z mszp az ilyen mocskolódó dumáér?

2013. okt. 28. 16:48
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
Fáj a válasz ugye T Bíró Uram.
2013. okt. 28. 19:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!