Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz szavazók: Jövőre is...

Fidesz szavazók: Jövőre is rájuk szavaztok?

Figyelt kérdés

Például, észrevettétek hogy itt is nagyban megy a zsebtömés?

Annyira szórják a pénzt, hogy már fáj :D

A községünk szeméttelepének eltüntetésere közel 2milliárd forintot fektetnek..szánalmasak ezek a politikusok..

Sokan, azért utáljuk a politikát mert kész zsebtömőverseny :P

Van itt olyan, aki jövőre már a Jobbikra voksol?

2013. júl. 30. 17:51
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
17%
Kőltői kérdés.
2013. aug. 5. 07:42
 32/51 anonim ***** válasza:
82%

Látom, sokaknak nem tetszett a válaszom, pedig eléggé levezettem mindent, de úgy látszik a zsigerpolitizálók szavaznak, és jönnek a betanult sablondumával, még ha nem is kapcsolódik közvetlenül ahhoz, amit írtam.

1. Nem vagyok sem mszp-s, sem szdsz-es

2. Bevallom, csak egy kicsit voltam képes beleolvasni mindkét cikkbe, mert az is sok(kolóan nagy hülyeség) volt. Csak egyetlen felvetés, kérdést teszek fel. Ha az MSZP-SZDSZ annyira a Magyarország ellenségei, akkor, amikor kétharmadjuk volt, miért nem módosították az alkotmányt orrba-szájba úgy, hogy csak nekik legyen jó, hogy a "nemzeti érzelmű" Fideszt és MIÉP-et, és a többi hasonló pártokat teljesen ellehetetlenítsék? (Ezt teszi most a Fidesz, csak fordítva) Miért nem írták pl alkotmányba, hogy Izraelnek elővásárlási joga van mindenre, és adómentesen vásárolhat, földet, vizet, levegőt, stb.? Talán mert mégsem voltak olyan nagy ellenségek, pedig megtehették volna, ha akarták! Nem tartotta volna őket vissza se tüntetés, se lázadás, elintézhették volna "kínai módra". Az is érdekes, hogy eddig az összes kormány közül egyedül az MSZP-s Horn kormánynak sikerült jobb gazdasági helyzetben átadni a kormányt ahhoz képest, ahogy kapták.

A két link cikket átfutottam egy picit, de a konkrét felvetéseimre nem tértek ki. (pl. manyup vagyon, stb.) talán majd második nekifutásra. ;)

3. Konkrét példát is tudnál említeni arra, és konkrét adatokkal alátámasztott érvekkel, hogy mi abban a hazugság, amit mondtam?

4) nem akarok/tam személyeskedni, de reagálok, ha már megtetted. A komplexusaidról nem én tehetek. Hazugságokat nem fogadok el, tényeket elemzek, és az alapján alkotok saját véleményt. Ez nem mondható el mindenkiről. Nem belpesti lakosokra jellemző a "gazdagék" kifejezés, az inkább a Buda egyes kerületeire, ott pedig erősen jobboldali szimpátia van, legalábbis volt. Soha nem gondoltam, hogy az ország többi lakosa felett állnék, nem nézem le őket, akik ezt teszik, szerintem soha nem is voltak szadeszesek, sem baloldaliak, ők inkább felelőtlen bunkó népség, akiket egyáltalán nem érdekel a politika. A szadeszeseket nem is fogom bemutatni, egyrészt mert nem már nem is nagyon vannak, így felesleges, másrészt mert én sem ismerem őket. Viszont érdemes lenne elvakultság nélkül megismerni a másik oldalt.

A "ballibek val@agát" sem nyaldosták, ott is volt rengeteg jogos bírálat, de sikerült megfelelni. A kiszámítható gazdasági és jogi helyzet nem csak a multik érdeke, hanem a hazaiaké is. Egy éven belül hányszor változott az adózás?

"Ha a kedves MSZP szavazók visszagondolnak Gyurcsány beszédére, akkor hogyan tudnak rászavazni?"

Nem is szavazok rá, de azért igazságtalan dolog egy-egy önostorozó beszédből kiragadni a csapásokat. Ott van a végén többek között az is, hogy ha nem hajlandóak az ország érdekében összefogni, akkor ő lemond. Orbán ellenben tett - csupa többnyire rosszat. Mégis hol egy öszödi beszéd? Még egy fürdőszobai sincsen a tükör előtt csendben, lélekben.

"Gyurcsány lefeküdt az IMF-nek és az EU-nak, ezért tudott hatalmon lenni."

- Ha nem feküdt volna le, akkor az összes bank becsődölt, volna, a legtöbb vállalkozás emiatt szintén, és még sorolhatnám a következményeket. Persze a gazdasági világválságról is Gyurcsány tehet, ugye?

11:16-os belenéztem a videóba, kicsit hülyeség. "Az állam ne adóslevelet, hanem pénzt bocsásson ki". A pénz fedezet nélkül micsoda?

# 30 "A 24. válaszoló egy nyelvész.:) Bírom, hogy ha valakinek elfogynak az érvei, akkor abba köt bele, amibe tud."

- Kicsit ferde az állítás. Talán olvasd el megint az írásomat, és húzzál strigulákat, amikor egy-egy érvelést olvasol. volt néhány, és utána is maradt. A helyesírási hibák összességét még csak nem is soroltam fel teljesen. Csak azért világítottam rá leginkább, mert szerintem elvárható egy hazáját ennyire szerető embertől, hogy ne sértse a magyar nyelv szabályait. Bevallom, én is gyakran követek el helyesírási hibákat, de azzal együtt, hogy szeretem a hazámat, ezt nem büszkén és szerényen de nem hivalkodó gőgösséggel teszem, ami elvakít, mások iránt gyűlöletet, félelmet, indulatot ébreszt.

"Gyurcsány Őszödön már 2006-ban megmondta, hogy 1,5 éve nem csináltak semmit. Akkor mi arra a garancia, hogy 2006-2010-ig csináltak? Ezért vették fel a hiteleket."

Az öszödisre már feljebb válaszoltam, arra nem térek ki, a szándéka megvolt, különben mi értelme lett volna az öszödi beszédnek, ha nem a változtatás, a teljesítmény növekedése, az összefogás a saját érdekek szem előtt tartása... egyáltalán nem vagyok Gyurcsányfan, de a tények mellett kiállok. Érdemes lenne meghallgatni megint az öszödi beszédet elejétől a VÉGÉIG. talán találnátok benne egy két dolgot, amit érdemes lenne Orbánnak is elmondani. http://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE

Azt is elmondtam már, hogy miért vettek fel hiteleket, és azt is, hogy annak jó részét melyik kormány költötte el.

"Aztaaaaa!!!! Orbánnak akkora hatalma volt, hogy ellenzékből is kormányozta az országot."

Talán nézz utána, hogy mikor vezették be (bár inkább úgy fogalmaznék, hogy tették lehetővé, hogy a bankok bevezessék) a devizahitelt, és rájössz, hogy az idő nem esik egybe az MSZP kormányzásával. Az MSZP-nek nyilván lett volna hatalma, de egyrészt akkoriban még az tűnt előnyösebbnek, és a kockázat csak elméleti tényeznek látszott, és különben is milyen dolog az, hogy egyik pillanatban a kormány hoz egy ilyen döntést, a másikban meg annak ellentétét? Ezzel a gazdaság számára hiteltelenné tették volna magukat. Nyilvánvaló azonban, hogy rettenetesen súlyos hibát követtek el azzal, hogy nem szabályozták alaposan a devizahitelezés feltételeit.

2013. aug. 5. 08:28
 33/51 anonim ***** válasza:
13%
Huú,de hosszú cikk volt ez A fene egye meg... nem szoktam ilyen hosszút olvasni itt. Hááát minden esetben annyi megállapítható belőle: nagyon fáj neki,h.nem úgy van ahogy ő szeretné... Hát ez mással is megesett már... No mindegy... felejtsük el.
2013. aug. 5. 11:12
 34/51 anonim ***** válasza:
86%

Én a fideszre szavaztam,de nagyon csalódtam ebben a mindent

elsöprő 2/3-os többségével visszaélő "gittegylet"-szeüen összezáró,semmilyen kritikát el nem fogadó pártban.

Nem szabadna többet rájuk szavazni.Sajnos a lakosság a rezsicsökkentés nevű ostobasággal meg van vezetve ,de sajnos másképpen fogjuk ennek meginni a levét.

2013. aug. 26. 17:14
 35/51 anonim ***** válasza:
13%
Ki tudja mondani biztosan,más milyen lett volna,
2013. aug. 26. 17:23
 36/51 anonim ***** válasza:
82%
Nem az már elképzelhetetlen nekem.
2013. aug. 26. 18:13
 37/51 anonim ***** válasza:
13%

Mér? Kire kéne másra? Áááááá Neeem,én az mazsmpre...vagy az mszpre,vagy Kádárra.vagy inkább Rákosira,vagy talán mégjobb lenne Sztalinra.

Hát ha már a söpredék is szóba jöhet,akkor mért nem a legalja?

2013. aug. 27. 16:05
 38/51 anonim ***** válasza:
35%

Loptak a szeméttelepre szánt pénzből? Forrás? Nípsava? XDDDDD rotfl lolcat ^^

Könnyen lehet az egész történet csak kitaláció, de ha igaz is a tolvaj hajlamú emberek a mindenkori hatalomban megtalálhatók akármelyik párt kerül felülre, ki kell építeni valami CRC ellenőrzés szerű rendszert ellenük. Végső megoldás pedig a jó erkölcsre nevelés, vagy felnőttek esetében rávezetés. :P

Nem kimondottan fideszes hozzászóló barátomat idézem - aki egyébként elég érdekeseket ír :

"Ahol támadják a kormányt mindig meg kell nézni oké haver, de mit ajánlasz helyette?"

Vigyázat emberek! Dübörög a kiélezett ron werberi stílusú gátlástalan balliberális lejárató kampány! Már 2010 tavasza óta.

[link]

2013. aug. 28. 07:29
 39/51 anonim ***** válasza:
66%
Itt mindenki a saját fájdalmát sírja: azt hogy ő mit nem kapott meg. Hát ő nem,de más kapott. Pl.: a vörösiszap károsultjai. részletezzem? Te is itt élsz. Én meg azt kaptam ettől a kormánytól,hogy nem kell eu bank miatt hajléktalanúl."Járom az utat macskaköves uton. A léptem kopog sötét éjszakán." És hogy ettől rettegnem kellett,mivelhogy az előző korm. jól megvezetett nem csak engem. SOKAKAT. Nem írok erről többet,mert tudom: a rossz indulatú önző entitások (baj lenne az ilyeneket embereknek nevezni)úgyis kiforgatják az igazságot,mert bele vannak pistulva Bajnaiba,Mesterháziba Gyúrcsányba. Nekem nem fog fájni ha ezek lesznek újra a porondon. Akkor akik rájuk szavaztak legalább megemlegetik a magyarok istenit. Úgy kell nekik.
2013. aug. 28. 18:21
 40/51 anonim ***** válasza:
82%

Hogy mennyivel is lett olcsóbb az a rezsi, és mihez képest, mit számolunk bele, az egy más kérdés, Szerintem evidens, hogy a munkanélküli, (valóban) rokkant, mélyszegény, szegény, középosztály tagjai az INTÉZKEDÉSEK ÖSSZESSÉGÉVEL sokkal rosszabbul jártak.

Kedves Bíró Miklós, azért osztod az észt de nem vagy valami tájékozott. Hagyjuk, hogy egy hosszabb "cikket" (ami nem is cikk, hanem csupán hozzászólás) nem tudsz feldolgozni, érdemben nem tudsz rá tételesen reagálni, ezért egy az egyben fikázol nekifutásból.

Én nem csak a saját fájdalmamat sírom, hogy valamit nem kapok meg, mert az állam gazdasága konszolidációra szorul, hanem azt tartom kifejezetten igazságtalannak, hogy amit a szegényebb emberektől elvesznek, a gazdagoknak "adják".

A vörösiszappal kapcsolatban mit is akarsz mondani? hogy vörösiszapot kaptak? Szerintem azt nem köszönték meg a lakók. :-/ Félre az iróniával: konkrétan volt egy hatalmas gyűjtés, a civilek adakozásával még mindig nem számolt el az állam.

Nagyot röhögtem ám rajtad és az "eu bankodon" Ha az IMF-re gondoltál, nézz utána, hogy mit jelent, és ne csak szitokszóként használd! Egy kis segítség: [link]

"Én meg azt kaptam ettől a kormánytól,hogy nem kell eu bank miatt hajléktalanúl. 'Járom az utat macskaköves uton. A léptem kopog sötét éjszakán.' " Látom, elveszett benned egy dadaista művészlélek+ :D

Szóval itt is emlékeztetlek, hogy az ALACSONY KAMATOZÁSÚ IMF hitelt MAGAS KAMATOZÁSÚ ÁLLAMKÖTVÉNYEK KIBOCSÁJTÁSÁBÓL befolyt pénzzel végtörlesztették, vagyis rosszul jártunk.

"Nem írok erről többet,mert tudom: a rossz indulatú önző entitások (baj lenne az ilyeneket embereknek nevezni)úgyis kiforgatják az igazságot,mert bele vannak pistulva Bajnaiba,Mesterháziba Gyúrcsányba."

Nem kell a szavaidat forgatni, kifordulnak azok maguktól is. Személyeskedés viszonzásába nem mennék bele, mert az méltatlan lenne hozzám.

2013. aug. 29. 02:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!