Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz szavazók: Jövőre is...

Fidesz szavazók: Jövőre is rájuk szavaztok?

Figyelt kérdés

Például, észrevettétek hogy itt is nagyban megy a zsebtömés?

Annyira szórják a pénzt, hogy már fáj :D

A községünk szeméttelepének eltüntetésere közel 2milliárd forintot fektetnek..szánalmasak ezek a politikusok..

Sokan, azért utáljuk a politikát mert kész zsebtömőverseny :P

Van itt olyan, aki jövőre már a Jobbikra voksol?

2013. júl. 30. 17:51
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
80%

1-es és a többi aki még mindig az IMF hitellel jön.

Attól, hogy egy másik ember lop, mióta jogosít fel téged, hogy te is lopj?

Na ugye. Ez nem indok, ezzel pont ugyanolyan szégyenpárt lett a fidesz mint a többi.

2013. júl. 30. 20:19
 12/51 anonim ***** válasza:
12%

Ha nem hallottátok volna visszafizettük az IMF hitelt :D

Jövőre is FIDESZ !

2013. júl. 30. 21:18
 13/51 anonim ***** válasza:
21%

Irigyellek titeket a jól értesültségtek miatt. Honan szerzitek? kitől lopott a FIDESZ? Mondjátok meg már nekem is.Hadd örüljek én is.

Ha megmondjátok,ha nem, akkor is a FIDESZ-re szavazok.

2013. júl. 30. 21:40
 14/51 anonim ***** válasza:
30%

Kedves 9. válaszoló! Az ok-okozatos összefüggéseket is kellene nézni. Én csak kérdezek.

1. Miért szabadult el a forint árfolyama?

2. Ki írt alá hitelszerződést úgy, hogy a másiknak kelljen visszafizetni?

3. Bajnai? Ki kopasztotta meg az embereket, hogy volt aki öngyilkos is lett?

Válasz.:

1. Mert hazugságban tartották az országot és elhitették az emberekkel, hogy minden szép és jó. Ezért nyertek 2006 tavaszán. Ősszel meg jött Öszöd és onnan csak vegetált az ország és a kormány.

2. Gyurcsány. 2008-ban fel is vette, úgy hogy 2010-ben kell megkezdeni a törlesztést. Jó mi? Akkor már régen tudták, hogy le lesznek váltva. Gondolták a FIDESZ alá vágnak. Csak a 2/3-os parlamenti többségre nem gondoltak.

3. A kérdésben a válasz.

Egy csomó mocskot hagytak maguk után az MSZP-SZDSZ banda. Orbánék meg takarítottak utánuk. Mostanra végeztek. Sza*ból nem lehet várat építeni.

2013. júl. 30. 23:18
 15/51 anonim ***** válasza:
70%

A baloldal? teljesen neolib

A fiidesz félig

A Jobbik marad csak, és a RENDSZER azt gyűlöli a legjobban

2013. júl. 30. 23:28
 16/51 anonim ***** válasza:
84%
Én nagyban vacilálok még, hogy Jobbik vagy Fidesz, de eléggé kezdek a Jobbikra hajlani, úgy látom elég sokan így vannak vele :)
2013. júl. 31. 07:55
 17/51 anonim ***** válasza:
17%

Ballibek most ígérgetnek, de már többször voltak hatalmon, az akkori pozitív ígéreteikből semmi sem lett, sőt sokszor az ellenkezője valósult meg.

A lmp féle zöldek? Eu-ban is együtt vannak együtt is szavaznak a szocikkal, libsikkel, komcsikkal.

2013. júl. 31. 12:56
 18/51 gergő 010 ***** válasza:
70%
Én a Jobbikra szavaznék ha 18 lennék
2013. júl. 31. 15:54
 19/51 anonim ***** válasza:
19%

"Egy csomó mocskot hagytak maguk után az MSZP-SZDSZ banda. Orbánék meg takaríthattak utánuk. Mostanra végeztek. Sza*ból nem lehet várat építeni."

Végre ilyen véleményt is olvashatok,nem csak,rosszindulatút,hazugot. Gratulációm a legteljesebb. És,hogy ne csak a szám járjon,adtam egy zöld kezet is. Természetes,hogy a FIDESZ-re szavazok majd. Bárcsak más is ezt tenné!

2013. júl. 31. 16:26
 20/51 Főzős Laci ***** válasza:
17%

A Fidesz-KDNP szövetségen kívül nincs ma Magyarországon olyan politikai erő,ami a megbízhatóságot,kiegyensúlyozottságot,becsületességet és a tisztességet jelenti.Csak meg kell nézni egy MSZP-s figura arckifejezését!Csak csalafintaság,relytéjesség,és a rossz indulat olvasható le az arcukról.Én 1994 óta Fidesz-szavazó vagyok,és az is maradok,még ha megkínoznak is!

Főleg most,hogy a Nemzeti Eszközkezelő segít nekünk az "Évezred csalás"-ának leküzdésében,magyarul kijutunk a devizahitel-csalásból!

Nagyon remélem,hogy Gyurcsányt elmegyógy intézetbe,Bajnait pedig mondjuk az Állampusztai fegyintézetbe szállítják egy kis időre!

Összességében undorító világban élünk,és aki teheti,menjen külföldre! Mert itt nálunk ez az éhbér,amit kapunk,csak a vegetálásra elegendő!

2013. aug. 1. 13:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!