Kik szavaznak az E2014-re?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 10:15
31/33 anonim válasza:
Én sem vagyok cigánypárti de amit ott műveltek és pont ebben a forróságban,az embertelen.Meg kell találni a megoldást ez tény.De ezért fizetjük a sok koszosseggű politikust.Azt mondom ehhez semmi köze a liberalizmusnak.GONDOLKOZZ! Akár orbán akár vona hívő vagy,azért maradj észnél!
32/33 anonim válasza:
Nem vagy cigány párti?
De a pártod nagyon is az már szélsőségesen.
Tény , egy kicsit túlzásba estek Ózdon az elzárással.
Épp olyan ez a párt, mint az SZDSZ volt.
Ugyanaz az ideológia.
Ez is az ő ideológiájuknak köszönhető, amit képviselnek:
Ugye milyen csodálatos?
33/33 anonim válasza:
Orbán teljesen a kommunista időket idézi. Én éltem akkor tudom miről beszélek. Ezt az embert nem szabad többé a hatalomba engedni. A jobbikot egyáltalán mert ez a hülye ország mindenhonnan ki fog iratkozni. Hülye állat nép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!