Kik szavaznak az E2014-re?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 10:15
21/33 anonim válasza:
Nemhogy jobban,de sokkal rosszabbul teljesítenek mint a szocik. Lásd a több millio megnyomorított lenyúlt kisemmizett embert. Szomorúan látom, hogy a parasztvakítás viszont egész jól működik.
22/33 anonim válasza:
A mocskos kommunisták, illetve azok a birkák akiket még át lehet verni
23/33 anonim válasza:
Ugyan. Ez a tetü orbán legszívesebben mindent államosítana és központosítana. Ilyen a szocializmusban volt. Akkor ki is a kommunista?
24/33 anonim válasza:
"le kell valtani a mutyeszt"
És pont az E2014-el? Oszkóék még rendben lennének, de egy olyan habzószájú balliberálist mint amilyen juhász péter nem akarok a hatalom közelében látni.
25/33 anonim válasza:
Egy pártnak vagy szövetségnek,nem lehet minden tagja szimpatikus,akkor sem ha rá szavaztál. Akkor maradj orbánnál! Sok sikert és jó egészséget hozzá!
26/33 pali apu válasza:
Remélem minnél kevesebben!!!
De ha véleményt alkotok,REMÉLEM SENKI!!!!!
VIKTOR AZ EGYEDÜLI aki az ORSZÁGOT ELŐBBRE VITTE!!!
28/33 anonim válasza:
a 26ost olvasva azt kell mondanom:ez az ország jelenleg mocskos nehéz helyzetben van és sajnos sok évig még abban is marad.Én már megbékéltem vele h ennyi hülyével élek együtt de a mai tizen-és huszon éveseket nagyon sajnálom
29/33 anonim válasza:
Én arra leszek kíváncsi hogy 2014-ben mennyien akarnak egy jobb országot és mennyien nyalják tovább ennek a tetünek a seggét!
30/33 anonim válasza:
29.
Jobb?
Gondolom nálad a jobb=liberálisabb
Az E2014 épp olyan, mint az SZDSZ volt.
Nézd meg micsoda hisztit csinálnak ,csak mert csökkentették Ózdon a kutak nyomását amelyek a cigánytelepnél vannak.
Ez lenne a jövő pártja?
Na ne hülyéskedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!