Kik szavaznak az E2014-re?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 10:15
1/33 PHP de kóder! válasza:
remelem sokan :)
le kell valtani a mutyeszt
2/33 anonim válasza:
Most, hogy összeálltak az MSZP-vel már senki.
3/33 anonim válasza:
Kik szavaznak ezekre?
Akik régen az MSZP-SZDSZ párosra szavaztak azok biztos, mert nagyjából az MSZP-Együtt ugyanaz,szociálliberális felállás.
Meg akik liberalizmust szeretnének , azaz jó környéken laknak.
Az MSZP pedig a nyugdíjasokat vonzza , így azokról is kap szavazatot.
Itt, az én városomban nem népszerű ez a párt, nem véletlenül.
5/33 anonim válasza:
tv nézők! őket nem lehet átverni, holmi adatsorokkal, tényekkel. Majd a kertévé főnökei megmondják mi az igaz, mit kell elhinni!
6/33 anonim válasza:
"tv nézők!"
Mert az interneten senki sem hazudik...
7/33 anonim válasza:
Nem biztos, de a tvben folyamatosan. Esélyed sincs megkérdőjelezni a forrás hitelességét!
9/33 anonim válasza:
Egy ideig gondolkoztam rajta, mert Bajnai jó miniszterelnök volt, de mára teljesen eltávolodtam tőlük. Elegem van abból, hogy mindenkit ki kell segíteni, a pénzemet mindenkinek szétosztják, a munkáltatóm kifizet értem x összeget, én pedig 0,4x-et vihetek haza, amit még 27%-os ÁFA-val megadóztatnak.
10/33 anonim válasza:
szarok mindre
egyikre se szavazok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!