Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kik szavaznak az E2014-re?

Kik szavaznak az E2014-re?

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 10:15
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
91%

Tudom, hogy most le leszek szavazva, DE:

-Én sose fogom elfelejteni a 2006-os MSZP-s politikusoknak, hogy ártatlan emberek közé is belövettek és az ezt követő általános népharag hatására sem voltak hajlandóak lemondani a pénzek irányításáról, azaz új választásokat kiírni. Más országban fele ekkora botrányok hatására lemond a kormány, csak nálunk van ekkora bőr a politikusok képén.

- Én sose fogom elfelejteni a Fidesznek, hogy a 2006-2010-es kormány összes intézkedését blokkolták és igyekeztek olyan "nyílvánvaló" javaslatokkal élni, mint a benzin ÁFÁ-jának csökkentése, amit az aktuális kormány 450Ft-os benzin ár mellett sem hajlandó meglépni.

ÖSSZEGEZVE:

Nem tartom épp elméjűnek azt, aki azokra a politikusokra szavaz, akik az elmúlt 24 évben vezették az országot. Függetlenül politikai nézettől, aktuális pártnévtől vagy az adott "sztárpolitikustól", akinek a nyakába aggatják az összes intézkedést.

ÉS

Nem tartom épp elméjűnek azt sem, aki nem hajlandó elmenni szavazni, gondolván, hogy Őt nem érinti, ha nem törődik vele. Francokat. A Fidesz 2/3-os többsége nem az ország akaratát, hanem érdektelenségét demonstrálta. (Elvégre lássuk be, minden idők legalacsonyabb részvételi aránnyal zárt szavazásáról beszélünk.)

Majd meglátjuk kit nem fog érinteni a szavazás figyelmen kívül hagyása, ha esetleg a Jobbik kerül 2/3-os többségbe és majd az Ő arrogáns politizálásukkal továbbviszik a Fidesz fáradtságos munkáját és feltornásszák az EUR/HUF árfolyamot 500Ft fölé. (No offense, vannak értelmes elgondolásai a Jobbiknak, de sajnos a gazdaság nagy ellensége elgondolásaikkal ellentétben az országon belül keresendő, nem az EU-ban.)

2013. júl. 26. 14:49
 12/33 anonim ***** válasza:
Azok akik 2006ban az SZDSZ-re, és 2010-ben az LMP-re szavaztak :D mind a 7-8% :D:D:D (úgyse lesz belőlük se semmi :D)
2013. júl. 26. 15:06
 13/33 zsiroska válasza:
53%
A vakok és azok a hülyék akik 2006ban az akkori kormányra szavaztak .
2013. júl. 27. 12:47
 14/33 zsiroska válasza:
100%
kodein mondta meg a tutit
2013. júl. 27. 12:49
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

És kodeinnek igaza is van. Minél többen gondolják azt, hogy "engem nem érdekel a politika, én nem megyek el szavazni", annál jobban nő az érdektelenség és minél kevesebb a szavazó, annál nagyobb eséllyel jön össze ismét egy 2/3. És mint ahogy megtapasztaltuk, 2/3-mal jószerivel azt csinálnak amit akarnak, és ez nem csak a tetves fityiszre igaz, hanem minden pártra. Ráadásul mindig az érdektelen szavazók, akik vonakodtak voksolni, amíg a választás zajlott, na ők azok akik a leghangosabban tudnak hőbörögni, ha nem úgy történt valami, ahogy ők szerették volna.

Úgyhogy szerintem mindenki menjen el szavazni, mert ha nem, akkor Orbánék jó eséllyel nyernek és akkor holtbiztos h megragadják az alkalmat és szépen korlátozzák majd a szavazójogot, ha nem is regisztrációval majd kitalálnak valami hülyeséget.

2013. júl. 27. 15:36
 16/33 anonim ***** válasza:
igen, Kodein tökéletesen leírta a helyzetet. bár így kizárhatjuk kapásból az összes esélyes pártot, és azzal is egyet értek h nem szavazni, közömbösnek maradni ugyanúgy nem segít az országon, sőt akkor még jogunk se lenne szidni a megválasztottat, tehát nagyon úgy néz ki, h ma ebben az országban nincs jó választás sajnos.:S
2013. júl. 29. 01:50
 17/33 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos 2010-ben bebizonyosodott,mennyi a naiv hiszékeny ember.Tanácsként csak annyit: Orbánt soha többé ne engedjétek a hatalomba!Ez az ember nem tud bánni vele.Neki a diktatúra a terepe nem a demokrácia.Minden megnyilvánulása erről árulkodik.Nem véletlen utálja egész Európa.
2013. júl. 29. 09:02
 18/33 anonim ***** válasza:
33%
Jobban teljesítünk, mint a szoci kormányok alatt... Ezt el kell ismerni!
2013. júl. 29. 10:15
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább Barack Obama-ra szavazok hátha gazdasági menedék jogot biztosit jövőre a magyaroknak
2013. júl. 30. 14:02
 20/33 alfoldi5 válasza:
0%
Szerintem a zsidók és kiszolgálóik, s akit az ők álltaluk üzemeltetett cionista média megvakít, egy biztos Bajnai és társai nem a nemzet érdekeit képviselik, hanem inkább a nemzetközi pénzvilág és nagytőke bábja.
2013. júl. 31. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!