Miért vagyok leköpve, ha azt mondom, hogy a komminuzmus az bizony egy jó rendszer?
Figyelt kérdés
Ha úgy van kivitelezve ahogy azt eredetileg megálmodták.2013. júl. 18. 14:36
31/34 anonim válasza:
"És az emigráció kérdéséről mit tudtok nyilatkozni? Komminuzmus vs. ma."
Berlinben azert akart a többseg a fal tuloldalara jutni, mert keleten olyan jo volt?
32/34 anonim válasza:
A kommunizmust már 1917 előtt is meg akarták csinálni többször is. Érdekes,nem jött össze. Deérdekes. Valahogy egyszer se jött össze... Vajon miért? Vajon miért? Lehet,hogy halva született? Áháá... Így már tudom. Hogy én milyen okos vagyok... Nehezen,de kitaláltam.
33/34 anonim válasza:
azért voltak a történelem során olyan kommunák amelyek államfüggetlenül kommunista településekként éltek, csak egy egész országot így vinni kb utópia
34/34 anonim válasza:
Aki a kommunizmusnál arra hivatkozik, hogy elméletben mennyire jól működő rendszer, az ennyi erővel a hupikék törpikék világát is felhozhatná. Építhetnénk magunknak szép gombaházakat, csak a valóságot és a mesét az választja el, hogy nálunk ettől függetlenül a törperősök péppé vernék az okoskákat, illetve törpilla sem lenne mindig olyan mosolygós, ha rájönne, hogy törppapa megtörpöli a fiatal törpöket. Remélem a kis hasonlatom jól illusztrálta a helyzetet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!